2017

cu reduceri

Castiga un voucher Wizz Air de €25 si £10 cu TransferGo



Trimite o fotografie făcută în timpul unui zbor  Wizz Air si, dacă esti primul pasager de pe acel zbor care ne trimite emailul, primesti un voucher de £25 pe care îl poți folosi la următorul zbor cu ei + £10 când faci un transfer cu TransferGo

Câstigă acum cu TransferGo și Wizz Air!
Dacă în următoarele două luni când mergi în România zbori cu Wizz Air, întreabă în avion de promoția TransferGo si primeste un voucher în valoare de £10 valabil pentru prima ta tranzactie de bani online folosind serviciul TransferGo.

transfergo.com Pentru a castiga, fă o fotografie cu flyerul sau voucherul si trimite-o pe adresa de email transfergo. Este important să pui în mesajul tău data, ora si ruta pe care ai zburat. Fă asta repede si, dacă esti primul, vei primi un voucher în valoare de €25 pentru următorul tău zbor cu Wizz Air către orice destinatie!

Mai mult: dacă faci un transfer de bani international folosind codul promotional de pe voucherul primit în avion, primesti transferul gratuit și £10 pentru că ai folosit TransferGo pentru prima dată!
TransferGo este un serviciu simplu, sigur si rapid pentru a trimite bani international!
Înregistrează-te astăzi pe transfergo.com si încearcă-l si tu!'

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc