2017

cu reduceri

Ce poti face in Delta Dunarii?

Dupa 5 – 6 luni de munca zilnica in care stresul a atins cote maxime este timpul sa ne relaxam, pentru ca odata cu venirea verii ne putem gandi si la concediul mult asteptat. Pentru ca perioada de dinainte a concediului a fost mai mult decat stresanta, sunt sigur ca foarte multi dintre cei care pleaca in concediu aleg o destinatie turistica in care relaxarea si voia buna sa fie pe primul loc, nu-i asa? Delta Dunarii se incadreaza din punctul meu de vedere perfect in aceste criterii. Situata in partea de Est a tarii noastre, Delta Dunarii este zona care te incarca cel mai bine de optimism si te relaxeaza la maxim. In cazul in care aceasta zona ti se pare prea exotica, motiv pentru care te gandesti ca o sa ai parte de prea multa liniste si monotonie, haide sa aflam impreuna cum iti poti petrece concediul in cazul in care te hotarasti pentru o cazare in delta.

Delta Dunarii reprezinta pentru pasionatii de fotografie destinatia ideala pentru ca acestia pot combina utilul cu placutul. Astfel, aceasta zona ofera pe langa linistea relaxanta si peisaje care pur si simplu impresioneaza, indiferent de perspectiva din care le privesti.

Plimbarile cu barca reprezinta o alta modalitate de petrecere a timpului liber in cazul in care te decizi sa petreci concediul in Delta Dunarii. Pentru ca in aceasta zona fauna este pur si simplu extraordinara, sunt sigur ca dupa ce vei termina plimbarea cu barca vei fi atat de impresionat de peisajele pe care le-ai vazut incat iti vei suna prietenii pentru a le povesti ceea ce ai vazut.

Pescuitul este reprezinta un alt motiv pentru care trebuie sa mergi in Delta Dunarii. Pe langa faptul ca este o activitate relaxanta, poti pescui diverse specii de pesti. Dintre acestea, salaul, carasul, crapul, stiuca si bibanul sunt cele mai intalnite specii de pesti pe care le poti pescui.

Nu in ultimul rand, festivalurile de film precum si festivalul international al barcilor cu vasle reprezinta o alta alternativa de petrecere a timpului liber in cazul in care te afli in Delta Dunarii.

Avand in vedere aspectele pe care le-am prezentat, in cazul in care decizi sa petreci concediul in Delta Dunarii, sunt sigur ca nu o sa te plictisesti nici macar o secunda, chiar daca in spatiul virtual aceasta zona nu se bucura de o promovare online pe masura potentialului zonei.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc