2017

cu reduceri

Apartament nou sau apartament vechi?

Ai fost vreodata in situatia de a inchiria sau de a cumpara un apartament? Daca da, cu
siguranta ai avut de ales intre apartamente noi Sibiu si apartamente vechi.

Ambele variante au atat avantaje, cat si dezavantaje. Vom vorbi despre ele in cele ce urmeaza, insa, nu inainte de a-ti spune ca cele mai frumoase apartamente noi Sibiu le poti gasi cu ajutorul agentiei imobiliare NewConceptLiving. Sunt multe agentii imobiliare Sibiu, fapt pentru care trebuie sa faci tot ce-ti sta in putinta pentru a o alege pe cea mai buna. Alegand o agentie potrivita ai mai mari sanse sa gasesti rapid ceea ce cauti.

Revenind la apartamentele noi si cele vechi, voi incepe mai intai cu apartamentele noi.
Sunt o multime de apartamente noi Sibiu foarte frumoase. Le prefer pe cele noi deoarece sunt realizate din materiale de calitate, materiale nou aparute pe piata. Totodata, apartamentele noi sunt gandite astfel incat sa fie mult mai spatioase si mai luminoase ca cele vechi.

Apartamentele noi fac parte din blocuri noi, blocuri curate, blocuri cu lifturi noi si cu o multime de facilitati. De cele mai multe ori, apartamentele noi sunt construite in zone linistite, iar vecinii sunt in general persoane tinere. In privinta dezavantajelor, mereu cand e vorba de apartamente noi Sibiu acestea sunt putin mai scumpe, de multe ori trebuie cumparate inainte de a fi gata si se afla in zonele aflate la periferia orasului.

Referitor la apartamentele vechi, acestea au o serie de avantaje importante. Primul mare avantaj e faptul ca acestea se afla in zone mult mai accesibile. Daca ai o anumita zona de interes, sansele de a-ti gasi un apartament vechi in acel loc sunt foarte mari. Un alt avantaj e faptul ca te poti muta destul de repede, deoarece nu trebuie sa astepti sa se finalizeze lucrarea, asa cum e de multe ori la blocurile noi. Si faptul ca pretul poate fi mult mai mic e un avantaj, un avantaj destul de important. In privinta dezavantajelor vreau sa amintesc faptul ca de multe ori blocurile vechi nu sunt ingrijite, subsolurile arata ingrozitor, lifturile sunt vechi,
multe nu au interfon si nu sunt foarte rezistente in cazul unui cutremur, de exemplu.

Analizeaza bine toate avantajele si dezavantajele pe care le au apartamentele noi, respectiv cele vechi.

Daca te-ai hotarat ce sa alegi, cauta o agentie imobiliara Sibiu si cumpara/inchiriaza cel mai potrivit apartament.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc