2017

cu reduceri

Pastreaza amintirea nuntii o viata intreaga


Atunci cand vorbim de fotografiile de nunta, pasiunea este cuvantul care le descrie cel mai bine . Tocmai de aceea multa lume isi doreste sa aiba parte de povesta nuntii sale in imagini, astfel incat sa pastreze amintirea ei o viata intreaga. Folosindu-se de diverse cadre, de culori cat mai naturale si aparate foto profesioniste, fotografii de meserie vor incerca sa capteze cele mai frumoase momente in imagini. Si desi acest lucru pare simplu, realitatea este cu totul alta.

Doar un fotograf profesionist este capabil sa surprinda momentele cheie ale unei nunti, deoarece acesta se ocupa de fiecare detaliu, deoarece acesta cauta sa ofere serviciile cele mai bune, astfel incat cei care apeleaza la ele sa ajunga, la final, sa priveasca fotografiile de nunta realizate cu nostalgie si bucurie chiar si peste ani.

Poate alege un cadru special, cum ar fi locul primei intalniri, locul primului sarut sau chiar locul in care s-a facut cererea in casatorie. De asemenea, poate realiza o sedinta foto deosebita, intr-un loc propus de clienti.

Mereu se va avea in prim plan surprinderea celui mai reusit cadru, iar orice fotograf de nunta stie cum sa surprinda cele mai sugestive momente. In plus, orice fotografie de nunta este una speciala si trebuie tratata ca atare – asadar luati in considerare si realizarea unui album foto, in care sa se regaseasca toate cadrele surprinse, in ziua marelui eveniment. Avant la un loc pozele, insirate in ordinea in care a avut loc sirul de intamplari, o sa va fie mai usor sa refaceti sirul intregii povesti.

In ziua nuntii, fotograful profesionist este, de regula, foarte activ (timp de aproximativ 20 ore). In acest timp el trebuie sa fie atent la toate detaliile, gesturile si momentele unice care se intampla doar o data in viata mirilor. Tocmai de aceea ele nu trebuie ratate.

De asemenea, acesta trebuie sa fie pregatit pentru orice conditie meteo. Lumina, locul, decorurile, toate aceste lucruri pot influenta foarte mult fotografiile, motiv pentru care fotograful are mereu asupra lui echipamentele necesare: doua aparate foto, lumini, baterii, obiective si carduri de memorie.

De ce are nevoie de doua randuri de aparatura? In cazul in care pot aparea probleme sau defectiuni tehnice, acesta trebuie sa aiba si de rezerva. Altfel, munca din ziua respectiva este in zadar si amintirile pe care vrei sa le surprinda se vor pierde pentru totdeauna.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc