2017

cu reduceri

Share Button pentru Facebook

buton share
button shareButonul Share este cea mai uşoară cale de a permite conţinutul blogului tau. să fie cunoscut pe Facebook. Butonul il gasesti in doua variante ; o varianta in care alaturi de Share button apare numarul vizitelor; si a doua varianta deasupra butonului apare numarul accesarilor. Mai multe informatii de configurare buton gasesti aici.
Nu uita daca vrei sa obti codul html adaptat la blogul tau trebuie sa fi logat pe conrul tau Facebook.

NOTA:Daca nu ai timp sa configurezi butonul atunci copiaza codul de mai jos si posteazal pe blog rezultatul este acesta -> Share dupa accea dai clik pe el si te trimete direct la pagina unde poti introduce URL blogului tau si postar direct pe Facebook.



Aici poti lasa un comentariu.

10 comentarios:

  1. Buna! Se poate pune butonul ,,Like,, sa apara sub fiecare postare de pe blog? Daca se poate, imi poti zice cum?...Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Danuta pentru ca in codul blog-ului tau lipseste linia "post-footer" nu poti adauga dupa fiecare postare un "Like".

    RăspundețiȘtergere
  3. Si nu pot adauga in codul blogului linia care lipseste?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,
    De vreo trei zile incerc sa pun Like, Share sau Page Plugin de la FB pe blog. De aici:
    https://developers.facebook.com/docs/plugins/like-button
    si din alte 1000 de parti.
    Sub nici o forma nu reusesc. ori eu sunt complet idioata, ori ceva nu e in regula, ca vad la comentarii ca toata lumea e multumita si le merge.
    Poate ai timp sa dai un ochi sa imi explici ce si cum ca tu stii sa explici. Am mai furat eu una, alta de la tine si mereu a fost ok.
    Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot eu! :D am reusit cu Page Plugin .... nu inainte de a-ti scrie. Cred ca s-a speriat si a mers :D.
    Cat despre Like si Share, imi apar sub fiecare postare, dar imi dau like si share pentru intreg blogul, nu pentru postarea respectiva. Dar asa e scris codul, dupa cat pricepe nespecialistul din mine. Ai idee cum ar trebui pt like pe fiecare post?
    Merci.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eva, like pentru fiecare postare necesita un alt cod (in acest caz plugin), mai cauta pe internet cu siguranta o sa il gasesti. Multumesc de vizita

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc