2017

cu reduceri

Publicitate pentru site la cel mai mic pret

Publicitate este un punct foarte important atunci când vine vorba de a promova şi a face publicitate unui produs sau serviciu, şi publicitatea pe Internet este mult mai ieftina si cu un impact mai mare la clienti acum in perioada de criza.

Spaţiu publicitar disponibil: nouwidget.com

- Banner 125 x 125

Acest banner este plasat în bara laterală a blog-ului - nouwidget.com cu un link direct către blog-ul sau site-ul tau. Aceasta va fi întotdeauna vizibil, nu este un banner prin rotaţie. Pret: $ 10 USD / luna

Pentru plata spatiu publicitar clik pe buton





- Banner 468 x 60

Banner-ul este situat in partea de jos a blog-ului cu un link direct către blog-ul sau site-ul tau. Banner rotativ. Pret: $ 7 USD / luna.

Pentru plata spatiu publicitar clik pe buton



- AdIcons 16×16
Fiecare favcon este situat pe bara laterală a blog-ului - nouwidget.com, cu un link direct către blog-ul sau site-ul tau. Aceasta va fi întotdeauna vizibil,nu este un banner prin rotaţie. Pret: $ 3,50 USD / luna sau $ 8 USD / 3 luni

Pentru plata spatiu publicitar clik pe buton





Completezaza formularul de contact, şi aşa comunic cu tine pentru a finaliza orice acord. Nu-ţi fie frică, nu mananc oameni !

Dupa alegerea unei optiuni de publicitate si plata acesteia da clic pe Contact me pentru a completa formularul cu datele tale:

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc