2017

cu reduceri

Test de viteza net

SpeedMeter.de
Multi dintre noi ne plangem de viteza reala a conexiuni de Internet,in general distribuitori de conexiuni net ne ameteste cu viteze de linie dar in realitate noi navegam cu putin pesta 50% din promisiunile lor. Ca sa aflam realitatea am inclus in acest post cele mai bune "programe test online"
care ne va ajuta sa verificam viteza reala a liniei noastre de net.

O mica explicatie ,cand ne vinde de exemplu 1MB realitatea este ca nu coboram sau urcam ceva anume cu 1MB , trebuie sa inpartim la 8 pentru a obtine viteza reala si atunci rezultatul este: 1024:8=128Kbps viteza de descarcare.
Speedmeter este un site german cu ajutorul caruia poti testa online viteza ta de net.Pentru verificare nu ai nevoie decat de a deschide pagina si dai clik pe" Speedtest Starten”. in cateva secunde vei afla realitatea vitezei tale de linie.


Speedtest2.com este un instrument pentru verificarea viteza şi calitatea de conexiune la Internet. Prin aceasta utilizatorii pot conecta cu servere plasate in întreaga lume şi sa măsoară descărcarea datelor şi viteza de upload. Mai mult, SpeedTest arată timpul ping de la server, numele de furnizor de servicii Internet şi localizarea aproximative.

La final,este întotdeauna recomandabil să se efectueze un test de viteză avand inchise toate ferestrele şi toate căile de acces la internet pe care le-am deschis, cum ar fi messenger sau alte programe,asa rezultatele vor fie cat mai exacte posibil.Daca testul este facut la intervale diferite de timp el variază de la un moment la altul.

3 comentarios:

  1. Citeste te rog aici:

    http://www.ciprian-barsan.com/2010/12/despre-vitezele-reale-la-internet.html

    Nimeni nu te minte in legatura cu viteza, sunt chiar foarte stricti.

    PS: asta se refera la vitezele pe cablu, la cele wireless viteza depinde de mai multi factori.

    RăspundețiȘtergere
  2. salut...sunt taximetrist la firma speed si acum mai nou avem un program care putem primim comenzi online ...eu am net de la cosmote merge bine dar as vrea sa primesc mai repede comenzile adica conteaza netul mult asa zic ei ...dar cred ca se poate face ceva adica marirea vitezei la net sistemul este android care primim comanda ...rog un raspuns la gimmycomic @ yahoo.com mersi anticipat....

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Valentin, in afara de a suplimenta daca se poate viteza de net alta varianta nu este pentru android. Sunt anumite programe de marire a vitezei dar nu le recomand, odata ca poate bloca sistemul de operare si in al doilea rand poate introduce virusi deoarece sunt programe care lucreaza in timp real si nu pot fi verificate minut de minut daca contine virusi.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc