2017 epiesa.ro

Adauga data pe blog in formatul text

Poti adauga pe blog data (ziua.luna si anul) in formatul text cu un simplu script. Cand spun format text ma refer la aparitia datei exact cum ai scrie un text si se vede asa:

Azi este Duminica - 14/02/2010
Data din acest exemplu nu este reala, vezi aici cum functioneaza in timp real.

Pentru a adauga acesta utilitate mergem la Aspect --> adaugam un Gadget --> deschidem un element HTML/Javascript si lipim codul de mai jos:

<script type="text/JavaScript">
var mydate=new Date()
var year=mydate.getYear()
if (year <1000)
year+=1900
var day=mydate.getDay()
var month=mydate.getMonth()
var daym=mydate.getDate()
if (daym<10)
daym="0"+daym
var dayarray=new Array("Duminica - ","Luni - ","Marti - ","Miercuri - ","Joi - ","Vineri - ","Sambata - ")
var montharray=new Array("/ 01 /","/ 02 /"," / 03 /"," / 04 /","/ 05 /","/ 06 /","/ 07 /","/ 08 /","/ 09 /","/ 10 /","/ 11 /","/ 12 /")
document.write("<medium> Azi este "+dayarray[day]+" "+daym+" "+montharray[month]+" "+year+"</medium>")
</script>

Salveaza si gata. Acum ai data instalata pe blog si se activeaza automat ziua.luna si anul.

Daca acest post ti-a fost util lasa un comentariu.

9 comentarios:

 1. Ce sa modific-ca nu merge?multumesc:davcosti@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 2. sau scrie cu alta culoare modificarile!
  multumesc:davcosti@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 3. Deci ma refer la a salva codul sau mai precis dupa ce ai plasat codul intr-in gadget HTML/Javascript salveaza si gata ai instalat pe blog formatul data,zi,luna in timp real.

  RăspundețiȘtergere
 4. buna ziua cum pot sa fac un formular pentru comentarii va multumesc

  RăspundețiȘtergere
 5. Salut constructii timis pentru pregatirea unui formular pentru blogul tau urmeaza instructiunile de pe urmatorul linck:

  http://nouwidget.blogspot.com/2010/11/un-formular-de-contact-pentru-blog-ul.html

  RăspundețiȘtergere
 6. salut cum pot sa fac si eu efectul acest la mine pe blog http://www.just4girls.ro/bodystocking-n106.html cum pun mausul pe imaginea cu fata imi mai apar 2 imagini ma ajuti

  RăspundețiȘtergere
 7. Salut Stefan, trebuie sa-mi indici corect postarea cu efectul imagine la care te referi!!! si te roga daca lasi un comentariu lasa-l exact in acel post de care esti interesat si nu in altul care nu are nimic in comun cu intrebarea ta.

  RăspundețiȘtergere 8. Actualmente publicitatea de exterior prezinta in sine un instrument ideal de marketing si este utilizata in scopul promovarii produselor sau serviciilor pe piata.
  Multitudinea de modalitati moderne de prezentare a publicitatii transforma procesul de elaborare si creare a publicitatii intr-un proces de creatie.
  Nu mai este un secret faptul ca cu cit publicitatea facuta de noi este mai interesanta, mai creativa si mai amuzanta, cu atit mai multa atentie i se va acorda.

  Productia poligrafica (imprimata) reprezinta una din cele mai rezultative si accesibile forme de publicitate si se caracterizeaza printr-un pret destul de mic.
  Clientii dumneavoastra doresc sa aiba in posesia lor foi volante, buclete, cataloage cu descrierea serviciilor prestate sau a productiei Dumneavoastra.

  RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc