2017

cu reduceri

Cauta si descarca Drivers ce lipsesc din PC tau


DriverEasy este un program ce detecteaza ce controlatoare iti lipsesc din PC si le descarca de pe net.

La inceput controlatoarele au functionat corect un timp dar acum unele au disparut din motive necuoscute sau din greseli facute de noi la o curatire a PC.

DriverEasy are acces la o baza de date cu controlatoare de toate tipurile audio.video,,scaner,modem,CD/DVD,USB,PCI etc. Cu ajutorul lui putem reinstala ce ne lipseste din calculator.

Descarca programul si verifica ce drivers iti lipsesc DriverEasy

2 comentarios:

  1. Buna ziua!
    In *anumite conditii* este intradevar necesar un astfel de ser_viciu pentru folositorii de Windows XP.
    Daca nu supar asi recomanda ca alternativa DriverMax (de la Nemti),care in varianta free ofera;scanarea sistemului in vederea depistarii driverelor lipsa si vechi,posibilitatea instalarii a doua drivere pe zi(din lista intocmita in urma scanarii)iar cel mai bun lucru ar fi posibilitatea ,in final,creerii unui driver_bacup foarte necesar ulterior pentru rzstzurarea tuturor driverelor odata cu functia inclusa,restor driver from bacup.
    *Vechiturile* au nevoie de asa ceva,exemplu:
    La un IBM-T22 driverul pentru placa video S3-savage/ix-8M oferit de DriverMax este mai bun decat cel original(testat) deci ofera,din prima,si update la driverele existente.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da interesanta informatie, si nu uita Cristescu aici nu se supara nimeni daca se aduc informatii utile comunitati de webmaster.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc