2017

cu reduceri

Descarca antivirus AVAST 5.0 noua versiune gratis

descarca antivirus avast 5.0 gratisA fost o surpriza din partea Companiei Alwil Software prezentarea noii versiuni a popularului antivirus AVAST! Versiunea 5.0 , care la fel ca si cele anterioare este cu licenta gratis , exita versiunea profesionala care ofera protectie totala si este cu licenta de plata.Aceasta versiune de moment este lansata numai pentru sistemul de operativ Windows 7/XP/Vista si ofera protectie foarte buna browser-ului : Firefox, Opera,Safari,Crome si Internet Explorer.
In aceasta versiune programatorii au facut optimizare programului in ideea de a consuma cat mai putine resurse din calculatorul nostru in momentul utilizari.

Il recomand cu toata incredere, liber de virusi, descarca de aici AVAST 5.0 marime fisier 57 Mb, descarcare completa intre 2 si 15 min in functie de viteza de net pe care o ai.

ATENTIE! versinea 5 Avast nu mai EXISTA, cine doreste are la dispozitie ultima versiune Avast Security 7 varianta gratis,  pentru mai multe detalii tehnice si descarcare program vezi aici blogul oficial AVAST.

6 comentarios:

  1. Va salut ce bun antivirus este AVAST 5.0 am avut instalat o versiune mai veche dar aceasta noua este perfecta si gratis multumesc Dl. Costi pentru acest program. Aveti un foarte bun blog cu cele mai noi si fiabile informatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua
    Acum 10 min am descarcat antivirusul vesiunea dumneavoastra Avast 5 si am facut o verificare si curatare a PC-ului meu,da cu ajutorul Avast am descoperit in PC peste 200 de infectii!!!! dar cu toate au fost eliminate.
    Multumesc inca o data pentru informatiile care apar pe blogul tau de mare folos pentru mine.
    O zi buna

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum se descarca totusi antivirusul asta, ca eu nu reusesc...

    RăspundețiȘtergere
  4. Martino versiunea 5 nu mai este valabila de aceia nu o poti descarca, am adaugat in postare ultim versiune 7 security.

    RăspundețiȘtergere
  5. aici gasiti un antivirus mai bun dupa parerea mea http://emsisoft.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. am gasit eu altul si mai bun BitDefender Internet Security 2014 – Serial / Licenta Gratuita pentru 6 luni: http://www.mocasoft.ro/bitdefender-internet-security-2014-serial-licenta-gratuita-pentru-6-luni/

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc