2017

cu reduceri

Trucuri AdSense pentru bloggeri

trucuri adsenseCateva moduri de îmbunătăţire a castigurilor din anunturile Adsense. Desi subiect este extins, de asemenea, se aplică diferit în fiecare caz, cu toate acestea există aspecte generale care servesc pe toată lumea.Deci, dacă ai un blog şi te întrebi de ce nimeni nu face clic pe anunţul tale ar trebui să încerci aceste trucuri pentru AdSense care cu siguranta iti vor aduce un plus de castig in bani.

Dimensiunile anunturilor.
O mare greseala de a alege anunturi stil banner de 468x60 sunt cele mai odiate de vizitatori. De preferinta sunt acceptate acele anunturi cu dimensiunile 336x300 si 300x250 ce ce? din motivele ce urmeaza.

Sterge marginile.
Aşa cum am menţionat mai sus, oamenii fug de anunţuri, acestea ajung la blog-ul tau pentru a citi, nu pentru a vedea de publicitate, aşa că, dacă ştergeţi marginile eliminarea design de anunţuri şi par a fi parte din conţinut.

zonele cele mai bune pentru anunturile adsenseSchimba culoarea de fundal a anuntului.
Culoarea anunturilor trebuie sa fie egala cu culoarea de fundal a blogului sau a postari unde doresti sa apara.

Cel mai bun loc pentru anunturi
.
Google a publicat cu ceva timp în urmă pete (zonele) "fierbinte" a unei blog ceea ce înseamnă că sunt zonele cel mai mult citite şi prin urmare aici trebuiesc plasate cele mai bine reclamele. Deci culoarea rosie reprezinta zonele cele mai bune . Cu toate acestea, nu toate paginile au aceleas template-uri, asa ca, trebuie sa faci propiile teste pentru a vedea din ce zona vin cele mai multe clik-uri.

Aşa cum am spus mai devreme, oamenii merg în
căutarea de informaţii şi divertisment pe un blog nu sa vada anunturi, insa dacă iti gestionaţi bine informatiile cu continut de calitate vei avea mai multe vizite şi astfel mult mai probabil să ai clik-uri pe anunţuri. SUCCES

1 comentarios:

  1. Costi, precum am scris intr-o postare am mutat blogrolul IN ATENTIA CITADELEI SIBIENE pe alt blog fara a face modificari in acel blogrol, ramanand astfel valabile toate colaborarile.
    Sper sa fie ok!

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc