2017

cu reduceri

Widget Twitter online pe blogul tau

gadget twiter

Twitter a inclus o pagina cu lista celor pe care ii urmarim sau ne urmaresc pe una dintre cele mai mari retele de socializare.

Pe lista apare in afara informatiei,imaginea si linck-ul acelelor persoane.

Daca doresti sa postezi un badget (exemplu din stanga) unde sa apara aceste date o poti face foarte usor prin insertarea urmatorului cod html pe blogul tau.

Doua modificari se pot face la cod:
1. Inlocuirea "username" cu cel care te-ai inscris pe twitter.
2. Se poate micsora sau mari dimensiunea "width=200" in functie de spatiul disponibil pe blog.


<script type="text/javascript" id="tcws_54523833">(function(){function async_load(){var s=document.createElement('script');s.type='text/javascript';s.async=true;s.src='http://twittercounter.com/remote/?v=2&username_owner=username&users_id=5251967&width=240&nr_show=6&hr_color=709cb2&a_color=709cb2&bg_color=ffffff';x=document.getElementById('tcws_54523833'); x.parentNode.insertBefore(s,x);}if(window.attachEvent){window.attachEvent('onload',async_load);}else{window.addEventListener('load',async_load,false);}})(); </script><div id="tcw_54523833"></div>

Daca in schimbul badget-ului doresti butoane le poti alege de aici Twitter Counter

Vino alaturi de mine pe Twitter

2 comentarios:

  1. Va salut din Arad , functioneaza foarte bine acest gadget de Twitter imi place il voi instala pe blogul meu. O intrebare: se poate schimba culoarea de fond?

    Multumesc
    Vasile

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua Vasile
    Raspunsul la intrebarea ta este afirmativ da se poate schimba si culoarea de fond. Ce trebuie sa faci? cauti site-ul acesta http://twittercounter.com/ si o data ce esti pe el gasesti obtiunea "widget" click si aici poti sa alegi culoarea sau dimensiunea etc... Impotant nu uita sa adaugi inainte de a copia codul username care il folosesti pe twitter.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc