2017

cu reduceri

Site online Anti spam (anti spyware)


anti spamanti spywareRobotii (numiti si spideri, crawleri, sau boti) sunt programe ce cauta neancetat paginile de pe internet si indexeaza linkuri de pe site , bloguri sau forum-uri. Cand un robot de la un site de spam viziteaza site-ul, blog-ul, forum-ul tau, toate paginile vor fi analizate pentru eventuale adrese de e-mail folosite de tine. Aceste adrese de e-mail pot fi folosite pentru a-ti trimite reclame nesolicitate si asa iti satureaza email-ul.

Cum se poate lupta impotriva acestora?

Tot ce trebuie sa faci este sa folosest un site anti spam "SpamPoison" este unul dintre cele mai bune nu este nevoie sa descarci nimic doar sa instalezi un mic buton sau link pe site-ul sau blogul tau . Astfel, de fiecare data cand un robot de spam scaneaza site-ul tau, el va fi atras catre acest site --> SpamPoison. Deci link-ul sau butonul o data instalat va redirectiona robotii catre site-uri capcana ce le vor furniza robotilor un numar aproape infinit de adrese de e-mail generate automat, majoritatea fiind ale unor site-uri cunoscute de spam. Astfel spamerii se vor trezi ca primesc ei insisi email-uri de la alte servicii de spam.

Aici gasesti link-ul sau codul de buton SpamPoison

4 comentarios:

  1. exceptional!!! mai ai, ca mai vreau!!Am pierdut o gramada de trafic si evident....de bani din cauza ca mi-au suspendat blogurile pentru spamuri....

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut claudia pe acest blog o sa mai gasesti si alte metode de protectie antispam.Multumesc pentru apreciere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt deja abonata si iti multumesc din suflet! Habar nu ai din ce belele m-ai scos!!
    Vroiam sa-ti spun ca, in ciuda instalarii programului, nenorocitii de la BIDERVISER mi-au bagat spam in continuare si a trebuit sa scot toate link-urile lor! Din ce vad eu, care sunt incepatoare in domeniu, daca ai un banner pe blog, se pot folosi de el pentru lipire spam!Si e destul de greu de detectat care banner da popup-ul! Din cele mai chinuitoare sunt cele de la hyperpromote.com!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da claudia ai dreptate cu bannerele dar sa sti ca si cu anumite imagini cu link poti primi span sau chiar virusi, deci mare atentie mai ales daca folosesti un antivirus mai slabut.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc