2017

cu reduceri

Viteza de incarcare factor de pozitionare SEO in Google

pozitionare seo in google Se stie ca Google foloseste aproape 200 de factori pentru pozitionarea SEO a unui site su blog. De ceva timp foloseste un nou factor de verificare a incarcari unui site in timp real. Foarte multi au fost surprinsi ca, paginile lor au pierdut pozitionare si automat vizitatori. Explicatia este simpla toate paginile web care depaseste la incarcarea totala a pagini principale 10 secunde aproximativ sunt penalizate de Google prin indepartarea lor dintre primele poziti in acest motor de cautare. Blogul meu este destul de rapid undeva la 1 secunda de incarcare a paginilor si totusi in estimarea facuta cu Goocle este mai lent decat 51% din site-urile ramase.

Ce este de facut?
In plus de explicatiile date in postarile anterioare "Tutorial SEO"
trebuie sa fi atent la folosirea codurilor; cele false icetinesc incarcarea,de asemenea widget-urile de Blogger fac acelasi lucru (foloseste numai pe cele de interes), daca se foloseste AdSense nu depasi un numar mai mare de 2 anunturi pe pagina.
Daca doresti sa-ti verifici traficul pe site/blog in Google trebuie sa intri pe site-ul Alexa introduci url-ul blog-ului tau si cauti obtiunea SiteSearch % aici vei afla daca ai pierdut sau ai castigat pozitionare.
Daca mai sti si alte metode lasa un comentariu mai jos.

1 comentarios:

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc