2017

cu reduceri

Efectul Sandbox

efectul sandboxEfectul Sandbox poate fi ceva necunoscut pentru majoritatea dintre noi dar sigur anumiti webmaster il cunoaste. Efectul sandbox afecteaza site sau blog nou lansat pe Internet, desi se respecta tehnica SEO , alegerea cuvintelor cheie , bun continut si toate aceste eforturi pentru o buna indexare in Google , si avem surpriza ca dupa cateva saptamani pagina noastra web sa dispara definitiv din index-ul Google.

Ce este de fapt acest efect? Efectul sandbox este un filtru ce il aplica Google la site-uri nou creata, este o specie de carantina ce aplica acest motor de cautare. Desi pagina noastra apare in alte motoare de cautare, Google nu tine cont de ele. Durata acestui filtru aplicat unei pagini web dureaza intre 2luni si un an de zile in acest timp Google analizeaza daca site-ul este unul normal sau rau intentionat.

Se poate face ceva in acest caz?
Aproape nimic concret , trebuie rabdare ca site-ul tau sa creasca in popularitate si sa acumuleze link-uri interne si externe de buna calitate.

3 comentarios:

  1. Salut Marin si multumesc pentru aprecierile tale despre blogul meu si o sa tin cont de propunerea ta o sa studiez acel saite sa vad daca este interesant pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru apreciere Realizare Magazine Online

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc