2017

cu reduceri

Iti porneste greu Firefox ?

firefoxPe lângă calităţile şi extensiile pentru le folosim, Firefox are şi unele probleme. De cele mai multe ori, acestea se concretizează într-un consum mare de resurse, o pornire greoaie şi o funcţionare lentă în general.În acest caz, se pot găsi soluţii pentru situaţiile în care Firefox porneşte greu.

Extensiile:
Suntem cu toţi de acord că principalul avantaj in Firefox este reprezentat de extensii. Ele sunt cele ne permit să-l modelăm după cum ne convine. Cu cât avem mai multe extensii instalate, cu atât Firefox are mai multă treabă în fundal. Cu atât porneşte mai greu şi cu atât răspunde mai greu la comenzi, în general. De aceea trebuie sa ne limitam dor la extensiile necesare.Daca ai instalat prea multe si deja totul merge prea lent solutia este sa desinstalezi pe rand una cate una si sa vezi care este extensia care incetineste Firefox. Atentie! de retinut dupa fiecare desinstalare trebuie reinitiat Firefoz.

O alta metoda de inbunatatire a randamentului este DESFRAGMENTAREA
Ca şi la harddisk-uri, baza de date a funcţiei Places din Firefox, cea care conţine bookmark-urile şi History-ul, poate fi defragmentată. Pentru asta se poate apela la extensia urmatoare: Vacuum Places Improved

desfragmentare firefox cu vacuum places improved
Această extensie se poate configurată să realizeze automat defragmentarea, la un anumit interval de timp. Nu trebuie să se facă foarte des, o defragmentare la 30 - 40 de porniri este suficientă.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc