2017

cu reduceri

AntiSpam - Lupta Impotriva Spamerilor

antispam nu lasa sa-ti fie invada email-ul de spamAcuma poti lupta impotriva lor!
Robotii (numiti si spideri, crawleri, sau boti) sunt programe care cauta neancetat pagini pe internet si indexeaza linkurile de pe site web, blog-uri sau forum-uri. Cand un robot de la un site de spam viziteaza site-ul, blog-ul, forum-ul tau, toate paginile vor fi analizate pentru eventuale adrese de e-mail folosite de tine. Aceste adrese de e-mail pot fi folosite pentru a-ti trimite reclame nesolicitate.

Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi un link special pe site/blog. Astfel, de fiecare data cand un robot de spam scaneaza site-ul/blog-ul tau, el va fi atras catre acest link.
Adauga urmatorul cod unde doreti pe blog/sau site:
<a href="http://romanian-208584878806.spampoison.com"><img src="http://pics5.inxhost.com/images/sticker.gif" border="0" width="80" height="15"/></a>
Rezultatul este acesta, un buton de 80x15: Atentie! este o simpla imaginea urmatoarea:Acest link va redirectiona robotii catre site-uri capcana ce le vor furniza un numar aproape infinit de adrese de e-mail generate automat, majoritatea fiind ale unor site-uri cunoscute de spam. Astfel spamerii se vor trezi ca primesc ei insisi e-mail-uri de la alte servicii de spam si vor face ca listele de e-mail-uri gasite sa fie nefolosibile.

1 comentarios:

  1. Buna ziua.
    Ma numesc Cristian, administratorul directorului web www.siteuri-web.ro

    Va propun un schimb de link-uri. Va pot promova blogul prin introducerea lui la rubrica Parteneri, in cadrul directorului.

    In schimb as dori sa plasati la dvs. in blogroll urmatorul link:

    Titlu - Cazare Busteni
    url - http://www.e-statiuni.ro/cazare-busteni.html

    Daca sunteti de acord, va rog sa ma contactati la nideleacristian@gmail.com cu detaliile link-ului dorit de dvs

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc