2017

cu reduceri

Asculta un post de radio pe blog-ul tau

Pentru a asculta postul preferat de radio direct de pe blog-ul nostru vom folosi un cod simplu de mini player in acest caz Windows Media Player.
Codul il adaugm intr-un nou gadget HTML/Javascript dupa care il poti plasa unde doresti pe blog. Functioneaza corect cu Internet Explorer si Firefox cu singura diferenta ca payer-ul se vede un pic diferit intre browsere.
<embed pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" align="middle" loop="true" volume="100" autostart="0" showstatusbar="true" src="URL_DE_LA_RADIO" type="application/x-mplayer2" height="46" width="200"><br/>
</embed>
Trebuie sa adaugam url-ul postului nostru preferat unde apare: URL_DE_LA_RADIO. Normal pentru a gasi url-ul mergem la pagina postului de radio si clck dreapta buton mouse pe payer-ul care apare pe siteul web.

Fa o proba da click pe play! si asculta muzica.

12 comentarios:

  1. o intrebare..sau mai multe, de la un incepator:
    Aceste coduri se pot introduce si in blogspot?
    Nu influenteaza viteza de incarcare a blogului?
    si..utilizarea lor este gratuita, e nevoie de o aprobare, in prealabil, de la cei care emit?
    Sper sa fie privit cu intelegere comentariul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Lumi aceste coduri in majoritate sunt folosite in blogspot , influenteaza putin incarcarea unui blog, si majoritatea lor sunt gratis.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim! E cel mai tare blog de pe net. M-ai ajutat foarte mult:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ok Dan sunt bucuros pentru ca ai reusit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Se poate face modificari in acest cod sa mearga volumul mai tare? Am modificat valoare 100 de la volume dar nu s-a intamplat nimic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am rezolvat. E novoie de width=300 si apare si botonul pentru volum:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa cum ti-ai dat seama Dan daca maresti "width" player-ul apare complet deci ai posibilitatea de a modifica volumul dupa cum doresti.

    RăspundețiȘtergere
  8. mulțumesc pentru script. datorită lui, am pe blog cel mai fain radio de muzică relax cu sunete (pe fundal) din natură.
    am folosit codul tău pentru volum, dar și pe al lor, pentru afișarea melodiei.

    RăspundețiȘtergere
  9. bine nine dar eu cum sa fac daca pun mai lute radiouri online la mine dar vreau ca vizitatorul sasi alega care radio sa pleieze cum sa fac ca atunci cand intra sa nu porneasca radio din start ci dupa ce vizatatorul selecteaza radio si da manual ""play""

    Ma poti ajuta
    MULTUMESC MULT !
    BAFTA IN CONTINUARE !

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut Stefan,prietene poti folosi cate playere vrei pe blogul tau, daca folosesti codul de mai sus pentru fiecare, nici unul nu va porni automat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumim pentru informatii, dar la mine nu vrea nicicum... nu stiu gresesc url-ul sau nu stiu ce fac dar nu functioneste ;) Radio-ul pe care vreau sa-l postez este DI - Chillout Dreams, poate fi accesat la http://www.di.fm/chilloutdreams/ dar nu stiu de ce nu vrea... eu i-am luat url-ul din VLC ca aveam stream-ul salvat pe pc. Deci cum sa fac? Multumesc mult... ah, si folosesc Iron ca browser...insa nici cu mozilla nu a vrut:(

    RăspundețiȘtergere
  12. Posibil ca URL radiou-lui sa nu fie corect, acest player functioneaza perfect in toate browserele.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc