2017

cu reduceri

Spybot Portabil (USB) - detecteaza si elimina spyware din PC

antispywareSpybot - Search & Destroy ® detecteaza şi elimina zeci de mii de spyware şi malware similare din PC-uri.

Se poate curaţa, de asemenea, problemele de registru. Spybot este freeware pentru uz personal. Multe caracteristici de curaţare şi de imunizare necesită drepturi de administrator, care va fi solicitata in timpul lansari programului.

Spybot - Search & Destroy detecteaza şi elimina programele spyware, care nu sunt acoperite de cererile de comun anti-virus. Un spyware se instaleaza in PC tau pentru a crea un profil de marketing care urmează să fie transmise fără ştirea ta şi vândut la companii de publicitate. Dacă vezii noi bare de instrumente în browser-ul tau. care nu le-ai instalat în mod intenţionat, sau în cazul în care browser-ul tau se blochează în mod inexplicabil, sau în cazul în care o pagina de pornire a fost schimbat fara stirea ta, computerul este probabil, infectat cu spyware. Chiar daca nu vezi simptomele, computerul poate fi infectat, deoarece spyware este în curs de dezvoltare si in timp v-a bloga PC-ul.

Spybot-S & D poate curata, de asemenea, piste de utilizare, o funcţie interesanta, daca utilizezi computerul în comun cu alte persoane şi nu vrei ca ei să vada ce ai lucrat. Şi pentru utilizatorii profesionişti, Spybot-S & D le permite să stabilească un registru cu rapoarte extinse.

Descarca gratis Spybot - Search & Destroy Portable - 20MB

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc