2017

cu reduceri

Descarca muzica si video de pe YouTube

descarca muzica si veideo clipuri de pa youtube VDownloader este un program gratuit cu ajutorul lui poti descarca muzica si filme din YouTube. Muzica sau filmele downloadate de pe YouTube le poti salva in diferite formate multimedia, cum ar fi: AVI si MP3. In plus, VDownloader iti permite sa downloadezi si de pe Vimeo, Metacafe, Google Video, DailyMotion si Yahoo Video.

Programul dispune de un browser incorporat cu ajutorul caruia poti localiza mai usor un video pe care vrei sa il descarci ori a caror banda sonora doresti sa o salvezi in format MP3 pentru a o asculta mai tarziu in calculator.

VDownloader poate converti videoclipurile de pe YouTube in fisiere MP3,AVI, MPG, iPOD/iPHONE, PSP, 3GP, NOKIA N8×0, VCD, SVCD, DVD, sau FLV, oferindu-ti in acest mod posibilitatea de a le reda muzica in dispozitivul dorit.

Compatibilitate: functioneaza perfect in Windows 2000, XP, Vista si Windows 7.

Descarca VDownloader - Marime fisier 8 Mb

2 comentarios:

  1. Interesant si foarte util ca poate salva in fotmat mp3. Mai erau ceva programe prin care puteai sa dwd de pe youtube dar le salva in niste formate fantoma, asa mp3 iei muzica super usor, multumesc pentru informatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Mihai ma bucur ca ti-a fost util acest program , si sper sa mai revii, pentru ca vei mai gasi cu siguranta articole interesante.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc