2017

cu reduceri

Aplicaţii pentru Android au fost infectate cu malware


aplicati pentru android infectateLookout, o companie care monitorizează securitatea aplicaţiilor pentru Android, Blackberry şi Windows Mobile, anunţă că există peste 50 de aplicaţii periculoase pe piaţă.

Un nou troian care afectează dispozitive Android a apărut recent în China numit "Geinimi", acest troian poate compromite o cantitate semnificativă de date cu caracter personal pe telefonul unui utilizator şi trimiterea acestora la serverele de la distanţă.

Odată ce malware-ul este instalat pe telefonul unui utilizator, aceasta are potenţialul de a primi comenzi de la un server de la distanţă, care permite proprietarului acestui server controlul telefonul infectat.

DroiDream un program malware cu o aplicaţie, care, odată instalat în telefon, trimite mesaje scrise către numere de telefon premium, care taxează utilizatorii şi le aduc profit hackerilor.

Deci mare atentie! Spre deosebire de App Store-ul de la Apple, care scanează toate aplicaţiile înainte de a le aproba pentru produsele Apple, Google permite dezvoltatorilor să încarce aplicaţiile pe Android Market fără să treacă prin procesul sinuos de la App Store.

Pentru a vedea restul aplicatiilo ce iti poate infecta telefonul cu Android mergi la pagina oficiala The Official Lookout

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc