2017

cu reduceri

Gazduire Web + Domeniu gratis

gazduire web la cel mai mic pret in RomaniaGHESI-Ofera cel mai avantajos pachet de gazduire web din Romania, niciodata nu a fost mai usor in ati creea site-ul web la un pret avantajos.

Tot aici vei primi un domeniu .com, .net, .org sau .info gratuit pe viata.

Pachetul de gazduire este creat pe servere in Romania avand ca panou de administrare cPanel.

Cateva avantaje la cumparare:

1.Preturi normale (Vezi alte companii si cat costa lunar o gazduire web, si vei realiza ca pretul este de trei ori mai mare).

2.Latime de banda serioasa: (Cu trafic alocat intre 5 si 10 GB/luna, majoritatea planurilor de gazduire sunt bune atat timp cat nu ai succes. Atat timp cat nimeni nu viziteaza site-ul tau, totul este ok. Atunci cand incepi sa primiti trafic, vei avea probleme, si aceste probleme se agraveaza atunci cand vei vedea cat te taxeaza ei pe gigabyte dupa ce ai depasit limita alocata. Ghesi ofera o latime de banda alocata lunar intre 100 si 900 GB).

3.Utilizare servere de calitate: (Serverele sunt Hp si Dell, ruland Linux Centos si Hsphere respectiv Cpanel/Whm pentru a administra mediul de gazduire. Acestea ofera un mediu cuprinzator de gazduire si toata puterea, fiabilitatea si toate trasaturile pe care le astepti de la o gazduire de calitate).

4.Garantie de returnare a banilor in 30 de zile: (Daca exista un aspect al serviciului de care esti nesatisfacut in primele 30 de zile de gazduire a site-ului, o sa-ti primesti retur banii. Desigur, exista cateva exceptii de bun simt la aceasta garantie).

Daca esti interesat intr-o gazduire web cu un domeniu gratis la cel mai mic pret din Romania click aici

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc