2017

cu reduceri

StreamPad - o bara care reda audio pe blog


bara care reda audio pe blogStreampad iti faciliteaza un script foarte simplu si practic, deoarece detectează automat fişierele mp3 şi permite redarea lor. Bara intalata ofera date despre audio cum ar fi "numele foramtiei, titlu melodiei si numarul de melodi aflate in respectivul blog. Un exemplu de bara instalata si care functioneaza perfect gasesti pe acest blog: Hits Music Download bara apare in partea de jos a pagini web, se da click pe "Click to play audio posts" in incepe sa ruleze audio.

Adaugarea este simpla copiezi codul script si il insertezi în sablon, de exemplu, intr-un element HTML/Javascript , si are cateva optiuni care permite personalizarea cum ar fi: setare culori, textul în mod implicit si activarea sau dezactivarea anumitor butone.

Poti flosi urmatorul cod:
<script type="text/javascript" src="http://o.aolcdn.com/art/merge?f=/_media/sp/sp-player.js&f=/_media/sp/sp-player-blogger.js&expsec=86400&ver=11"></script>
sau mergi pe pagina web Streampad unde poti modifica codul dupa cum doresti.

1 comentarios:

  1. Daca ai deja fisiere de muzica pe blog acestea vor fi redate automat de aceasta bara, daca nu ai atunci poti incepe sa adaugi muzica ta preferata.SUCCES!

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc