2017

cu reduceri

Transfer de fisiere cu un singur click - Hotfile


upload fisiereHotfile este un site gratuit la fel ca si Rapidshare unde tu poti sa uploadezi unul sau mai multe fisiere, de asemenea fişiere mari de peste 100MB pot fi partajate uşor şi mai sigur.

Mărimea maximă a fişierului upload-at este 400 MB.

Divizarea arhivelor este permis. Este de ajuns să alegi un fişier, clic pe " Încărcare " si obti linck-ul de descarcare.

Fisierele gazduite de Hotfile sunt tinute fara limita de timp, dar fisierele ce nu au fost accesate timp de 90 de zile vor fi sterse.

Nu sunt limitari pe Hotfile! Totul depinde de limita de viteza a utilizatorului, de asemenea exista o singura restrictie pentru utilizatorii liberi : 15 minute intre fiecare descarcare!

Cum se activeaza un link direct pentru fisierele tale gazduite pe Hostfile?
Logheaza-te in contul tau si selecteaza Managerul de Fisiere din meniul din josul paginii, sub "Contul Meu" Vei vedea lista cu toate fisierele tale, alege fiserul sau fisierele pe care doresti sa aplici optiunea de Hotlink si apasa butonul Hotlink activat/ dezactivat Poti pune in folosinta Link direct pentru un singur fisier apasand butonul "Schimba" (Da-hotlink a fost activat, Nu- hotlink a fost dezactivat)

Pentru deschiderea unui cont click aici Hotfile

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc