2017

cu reduceri

Elimina bara de navigare (NavaBar) in Blogger

elimina bara de navigare de bloggerNavabar este o bara de navigare care apare in partea de sus a blog-ul tau de blogger, şi poate fi eliminata foarte simplu daca te deranjeaza.

Mergi la Desing cauta "Editi HTML" şi inseraţi urmatorul cod înainte de linia </head> pentru a o gasi mai usor foloseste tastele "Control + F".
<style type="text/css">
#navbar-iframe {
height:0px;
visibility:hidden;
display:none;
}
</style>

O data adaugat in sablon codul arata asa:
<style type="text/css">
#navbar-iframe {
height:0px;
visibility:hidden;
display:none;
}
</style></head>

Salveaza modificarile si bara de navigare "NavaBar" a disparut.

10 comentarios:

  1. daca o dezactivez cum ma mai loghez ca sa postez

    RăspundețiȘtergere
  2. Simplu pune pagina directa de blogger la Favoriti si ai rezolvat problema aici este directia de logare https://www.google.com/accounts/Login

    RăspundețiȘtergere
  3. in sfarsit am scapat de bara aia...este un blog foarte tare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari! Administarator si mersi pentru aprecieri.Revino cand doresti pe blogul meu, mereu vei gasi rezolvare la probleme care apar pe un blog.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru putin Thomas,placerea este de partea mea ca,blogul meu ajuta pe cei ce au nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna, Constantin. Daca te uiti dupa ip-ul meu (se termina cu 38) ai sa vezi ca intru des pe acest blog. AM invatat multe din el si vreau saa te intreb un exemplu : daca un cod ,sa spunem x,care se cere si trebue pus in fata la cuvintul ala cu "h" (nu am voie sa pun acel cuvint in comentariu, dar intelegi despre ce este vorba, adica cuvintul de cel mai de sus, de obicei, din sablonul unui blog), atunci functioneaza, dar daca mai este un cod sa spunem y, si, si el se cere si este indicat sa se puna tot in fata lui "h", atunci codul x nu mai este in fata lui "h" dupa ce am pus si codul y. Mai functioneaza codul x din acest exemplu.
    Nu te supara ca intru asa des.Mi-e rusine, dar spunemi, cum pun un blog la favorite si dee unde.Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut Erdei Ladislau, un blog la favorite se adauga foarte simplu, pe browserul tau in partea stanga sus,deasupra barei de cautare ai mai multe butoane unul dintre ele este Favorite daca dai clik pe el se deschide o fereastra cu mai multe obtiuni,una dintre ele este Add to favorites click pe ea si automat se adauga pagina pe care esti in acel moment, daca mai tarziu doresti sa vizitezi respectiva pagina mergi la butonul Favorite click pe el si la dechidere vei gasi si pagina salvata de tine.Daca doresti sa adaugi un buton pe blogul tau vezi aici mai multe informatii: http://nouwidget.blogspot.com/2011/12/buton-adaugati-la-favorite-in-blogger.html

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc