2017

cu reduceri

Descarca gratis SuperAntiSpyware

SuperAntiSpywareSuperAntiSpyware este un software freeware , un program de calculator uşor de utilizat şi de instalat, este un program de securitate care se ocupa cu depistarea si anihilarea anumitor tipuri de malware de pe un PC infectat, mai distruge si Spyware,Wormi ,Keyloggeri si HiJackeri.

Este o instrument potrivit si daca aveti probleme cu conexunea de Internet sau cu desktopul si credeti ca sunteti infectati, sau daca vreti sa reparati pagubele produse de virusi si malware in computer, detecteaza si inlatura din calculator numeroase fisiere de tipul Spyware, Adware, Malware, Trojans si KeyLoggers.


SuperAntiSpyware - instalare

Instalarea programului SuperAntiSpyware este uşor de făcut, trebuie doar să urmezi instrucţiunile din programul de instalare şi să se accepte termenii şi condiţiile de utilizare a software-ului.

DESCARCA de aici gratis SuperAntiSpyware
- Marime fisier 10,6 MB

In cazul in care doresti sa dezinstalezi acest program, vezi cele trei posibilitati de mai jos.

1. Primul şi cel mai sigur mod de a dezinstala / elimina SuperAntiSpyware de pe computer este de a folosi programul de dezinstalare de Windows: Start » Panou de control » Dezinstalare programe » SuperAntiSpyware » Dezinstalare.

2. A doua opţiune de dezinstalare / eliminare SuperAntiSpyware de pe computer este de a utiliza programul de dezinstalare furnizat de autorul acestui software: Start » Toate programele » SuperAntiSpyware » Dezinstalare / Uninstall / Uninstaller.

3. A treia opţiune pentru a şterge SuperAntiSpyware de pe computer este să utilizezi un program de dezinstalare universal / universal uninstaller.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc