2017

cu reduceri

Vizualizari dinamice in Blogger!

vizualizari dinamice in blogspotBlogger introduce noi modalitati de vizualizare ale blogurilor blogspot. Se folosesc limbajele HTML5 , AJAX si CSS3 pentru a introduce cinci noi modalitati de vizualizare a blogurilor: Sidebar, Flipcard, Snapshot, Mosaic si Timeslide.

Pentru ati vedea blogul in acesta noua forme de prezentare trebuie sa adaugi la url-ul blogului tau cuvantul view cu bara slash inainte: /view - aici un exemplu: http://nouwidget.blogspot.com/view

Da click pe butoane pentru a vedea blogul meu in cele cinci modalitati de vizualizare dinamica.

vizualizare dinamicatimeslide vizualizare dinamica mosaic

8 comentarios:

  1. Salut, am o nelamurire cu vizualizarile dinami-huuuo, nu mai imi apar linkuri spre alte site-uri ce aveam inainte si nici wta.ro in partea de jos

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut sandu7,eu cum nu pot sa vizualizez blogul tau, nu iti pot da un raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  3. ma gasesti daca tastezi pe google ''In spiritul fotbalului''

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare rau dar ai atata informatie pe prima pagina ca, in orice forma dinamca indiferent de script,el nu poate citi atata informatie si foto. Cred ca solutia ar fi sa treci la blogul originat si din contul tau de bloggspot sa il limitezi la maxim 10 postari pe pagina.

    RăspundețiȘtergere
  5. OK, mersi o sa mai las asa cateva zile ca arata bine si cred ca o sa revin la vechiul format mai incolo.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna, chiar aveam o problema cu vizualizarile dinamice pe care nu stiu cum sa o rezolv.Nu stiu daca ai idee, sper sa ma poti ajuta, totusi.Iata ce mi se intampla : in vizualizari, linkul "read more" nu functioneaza si de aceea cred ca nu prea sunt binevenite. Spre exemplu, vezi Vizualizari dinamice in bani pe net din job online pentru toti, si vei observa ca "citeste mai departe" este mort.

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut Luminita, exact nu stiu ce se intimpla, dar, ce am observat: configuratia html a blogului tau are destule errori.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc