2017

cu reduceri

Blogger nu o sa mai fie Blogger - se va numi GoogleBlogs

De cateva zile se anunta in Mashabe ca, Google ne lasa fara Blogger si Picasa, in realitate nu este atat de dramatic anuntul cum pare, cele doua servicii se vor numi GoogleBlogs si GooglePhotos.

Se pare ca decizia de schimbare este ca, Google vrea sa unifice serviciile sale cu acelasi nume sau ceea ce este acelasi lucru cu brand-ul, ceva asemanator s-a făcut cu reteaua sociala Google+.

Potrivit Mashable dată posibila pentru aceste schimbari vor fi în termen de o saptamana sau doua si se asteapta debutul public de Google+ dar nu înainte de 31 iulie. Data este importanta deoarece in aceasta zi toate profilurile private ale tuturor vor fi şterse de Google.

Se apropie modificari si acestea intodeauna creeaza probleme la inceput, va dati seama incet dar sigur toate serviciile se vor numi Google?

7 comentarios:

  1. adica eu acum daca am doua bloguri o sa raman fara ele???

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Robert, nu vei ramane fara bloguri doar se schimba denumirea serviciilor, de exemplu un blog are url : http://blogde proba.blogspot.com , dupa schimbare va avea directia url urmatoare: http://blogde proba.googleblocs.com

    RăspundețiȘtergere
  3. aha am inteles ms mult

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai.. din cate am inteles eu, vor fi totusi niste probleme cu cei care nu si-au transferat blogul din contul blogger in contul google.Este vorba de blogurile vechi,care puteau fi facute si pe alte adrese decat cele de gmail.
    In plus, google nu mai accepta conturi cu utilizatori neidentificati, deci bloggerii fara profil actualizat nu isi vor mai gasi blogurile dupa 1 August.Eu asa am inteles...
    Daca stiti altceva, puteti sa ma contraziceti...

    RăspundețiȘtergere
  5. Da o sa fie anuntate prin email toate persoanele care au bloguri vechi sau ne actualizate sau fara profil completat.

    RăspundețiȘtergere
  6. dar cei care imi cunosc blogul meu cu numele lui dupa ce se schimba nu il vor mai gasi ce sa fac

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut Stefan, blogul tau va fi gasit dupa adresa veche si redirectionat la adresa nou.Deci nu-ti fa probleeme.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc