2017

cu reduceri

Cel mai puternic virus informatic din istorie TDL4

atentie virus TDL-4După ce în data de 8/Iulie/2011 Kaspersky Lab anunta ca a fost descoperit cel mai puternic virus din istorie, iata ca astazi apare vestea buna.

Cei de la BitDefender au reusit sa creeze un utilitar gratuit ce te poate scapa de temutul virus, acesta vine in doua variante, pentru Windows pe 32-biti, cat si pentru 64-biti.

Dupa executare, TDL4 infecteaza Master Boot Record (MBR), care permite lansarea de cod înainte ca Windows sa se încarce. In acest fel, ameninaarea poate intercepta functiile vitale ale sistemului. Rootkit-ul poate infecta atat versiuni de Windows pe 32-biti, cat şi pe cea de 64-biti, fiind mai periculos decat alte elemente malware de acest tip.

„Rootkit-ul TDSS, cunoscut si ca TDL4 sau Alureon, este unul dintre cele mai avansate specii de malware din ultima vreme. Mai mult decat atat, infectiile cu TDL-4 au fost detectate si pe computere care in prealabil au fost compromise cu ZeuS, demonstrand faptul ca acesta din urma este responsabil pentru descarcarea şi instalarea unui rootkit.

Sistemul de detectie, eliminare si dezinfectie a fost integrat in solutia de securitate BitDefender. Cei care nu folosesc securitate de la BitDefender pot descarca gratuit utilitarul de dezinfectie pentru:

click aici: varianta Windows pe 32-biti.

click aici: varianta Windows pe 64-biti.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc