2017

cu reduceri

Cum se adauga la o imagine un linck sau un text, cum se modifica si cum se deschide intr-o pagina noua!

Pornind de la ideea de adaugare de linck la o imagine sau la un grup de imagini, si de asemenea, vom incerca ca toate imaginile sa fie la aceleasi dimensiuni si adaugarea de text ce corespunde fiecareia dintre ele.

Codul folosit pentru adaugare linck la o imagine este urmatorul:
<a href="url_pagina"><img src="url_imagine" /></a>
Pentru ca toate imaginile sa fie de aceeasi dimensiune vom folosi atributele width (lăţimea) şi height (înălţimea) şi atributul border (margine) pentru a crea o separare.

Codul arata asa:
<a href="url_pagina"><img src="url_imagine" border="1" height="60" width="60" /></a>
Adaugare de un text pentru descrierea unei imagini:
<a style=" title="Descriere" href="url_pagina"><img src="url_imagine" border="1" height="60" width="60" /></a>


Si in ultimul rand adaugam atributul target="_blank" care are rol de a deschide o imagine intr-o pagina noua, acesta fiind si codul final:

<a style="title="Descriere" href="url_pagina" target="_blank"><img src="url_imagine" border="1" height="60" width="60" /></a>


1 comentarios:


  1. Actualmente publicitatea de exterior prezinta in sine un instrument ideal de marketing si este utilizata in scopul promovarii produselor sau serviciilor pe piata.
    Multitudinea de modalitati moderne de prezentare a publicitatii transforma procesul de elaborare si creare a publicitatii intr-un proces de creatie.
    Nu mai este un secret faptul ca cu cit publicitatea facuta de noi este mai interesanta, mai creativa si mai amuzanta, cu atit mai multa atentie i se va acorda.

    Productia poligrafica (imprimata) reprezinta una din cele mai rezultative si accesibile forme de publicitate si se caracterizeaza printr-un pret destul de mic.
    Clientii dumneavoastra doresc sa aiba in posesia lor foi volante, buclete, cataloage cu descrierea serviciilor prestate sau a productiei Dumneavoastra.


    publicitate de exterior, poligrafie, decor, imprimare in format mare, stampile

    http://somersbi.md

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc