2017

cu reduceri

Sfaturi pentru a obtine mai multe vizite pentru blog

sfaturi pentru a obtine mai multi cititori pentru blogAm primit un mesaj de la un cititor care, ma roaga sa il ajut cu cateva sfaturi pentru a obtine mai multe vizite pe blogul sau. Nu stiu daca eu sunt persoana potrivita pentru a vorbi despre asa ceva, dar va voi spune ce fac eu personal cu blogurile mele si cred ca trebuie sa fie facut pentru a obtine cititori si ai pastra pe cei care deja au vizitat blogul.

1. Adauga in fiecare zi un post original, un post diferit cu informatii ce nimeni altcineva nu ofera, acest mod de postari noi aduce vizitatori zilnic, pe de alta parte, este important sa scri cel putin de patru sau cinci ori pe saptamana, pentru o reinoire constata a informatiei, astfel incat sa faci pe cititori mai curiosi, asa vor reveni pe blogul tau.

2. O imagine valoreaza de multe ori mai mult decat o mie de cuvinte, incearca sa adaugi o imagine cat mai originala la postarea respectiva care sa reprezinte respectiva informatie.

3. Raspunde la comentarii: daca cineva face un comentariu, incearca si raspunde cat mai curand, si daca poti vizita blog-ul sau atunci esti intr-o relatie directa cu cititorul tau.

4. Incerca sa-ti inscri blogul in cat mai multe directoare diferite, este probabil ca un potential cititor sa gaseasca blogul tau si înceapa sa il "urmeze".

Sper ca postul acesta va servi persoana care mi-a trimis mesajul, de asemenea, si altor persoane care sunt in aceeasi situatie.

3 comentarios:

  1. ai dreptate aici ,am si eu un blog pe wordpress,si fac din cele indicate de mai sus si tot nu prea am multi... poate te uiti pe el!
    http://ficurios.wordpress.com/
    Stima!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut ficurios, tu vrei sa ai sute de vizite zilnic! si blogul tau are doar 2 saptamani de viata!

    RăspundețiȘtergere
  3. O alta solutie ar fi sa cumpere vizite
    www.partenersite.com trimite sute de vizitatori unici care stau pe blog minim 1 minut pentru o suma modica

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc