2017

cu reduceri

Domenii .Ro la pret unic in Romania

domenii.roDaca esti in cautarea unui domeniu.ro de buna calitate si pret mic alege ITconfig.ro, cu posibilitatea si de gazduire.

ITconfig.ro a lansat in luna Octombrie 2011 Oferta speciala de inregistrare a domeniilor .ro de tip anual la un pret unic în Romania, numai 11.99 Euro (TVA inclus).

Ai acum posibilitatea de a-ti alege domeniul favorit .ro si pe un an sau 2 ani, nu numai pe viață. Aceasta oportunitate iti ofera prilejul de a-ti optimiza costurile si de a putea oricand renunta sau modifica directiva de proiectare a site-ului tau.

Pentru ambele tipuri de domenii .ro (anual,bianual sau pe viata) clientul va fi detinatorul de drept, va putea utiliza in conditii depline domeniul si il va putea gazdui unde doreste.
Nu esti obligat la cumparare pachet de gazduire pentru nici un tip de domeniu oferit de ITconfig.ro. Libertatea de alegere a fiecarui client este suverana.

Domeniile .ro anuale vor putea fi complet administrate din contul client ITconfig.ro. Aici vei gasi posibilitatea modificarii nameserverelor și a managementului nameserverelor private fara restrictii.

Verifică disponibilitatea aici: ITconfig.ro

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc