2017

cu reduceri

Facebook te va obliga să-ţi dezvălui trecutul

Cum să-ţi protejezi intimitatea de noua interfaţă Facebook.

Începând cu 1 februarie, toţi utilizatorii de Facebook vor trece la Timeline, noua interfaţă Facebook, fie că îşi doresc asta sau nu. Lansată la mijlocul lunii decembrie, interfaţa Timeline reprezintă o ordonare cronologică a activităţii pe Facebook pe care au avut-o utilizatorii de la înscrierea pe site-ul de socializare.

Dacă interfaţa tradiţională ordona activităţile utilizatorilor într-o ordine cronologică exactă, noua interfaţă va selecta în mod automat cele mai importante postări ale utilizatorilor şi le va afişa pe Wall-urile acestora. Informaţiile postate de-a lungul timpului sunt ataşate în stânga şi dreapta unei linii. Aceasta din urmă surprinde trecerea timpului prin ataşarea de evenimente diverselor momente de-a lungul anilor.

După ce vor fi trecuţi în mod automat la noua interfaţă, utilizatorii vor avea la dispoziţie şapte zile pentru a selecta postările, fotografiile şi evenimentele care le vor apărea pe Wall-uri. Pentru a elimina un element, trebuie să daţi click pe creionul din dreapta-sus a unei rubrici (vezi foto de mai jos), după care să selectaţi opţiunea Hide from Timeline (sau Ascunde din Cronologie, pentru cei care folosesc Facebook în limba română).


Curăţarea Timeline-ului este o idee foarte bună, pentru că aici ar putea apărea postări sau imagini pe care le credeaţi pierdute în negura Facebook-ului. Spre exemplu, aţi putea alege să ştergeţi statusurile amoroase pe care le aveaţi în urmă cu doi sau trei ani.

5 comentarios:

  1. Eu personal cred ca deja nu mai se mai respecta intimitatea unei persoane pe aceasta retea de socializare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Niciodată nu s-a respectat. Ca şi cu recensământul. Atât s-au dat de ceasul morţii că să nu divulge CNP-ul... de parcă nu ţi l-ar cunoaşte toată lumea. Căci, de fapt, adresa ta exactă de acasă, ca şi CNP-ul, ca şi multe alte date personale sunt cunoscute de cine nici nu gândeşti. Tocmai de aceea ne trezim cu diverse plicuri, ATENŢIE!!! - NOMINALE, prin cutiile poştale, de la tot soiul de idioţi politicieni ce doresc să-i votăm, ba mai mult de la nu ştiu care firmă fantomă, gen Redigest sau altele prin care îşi fac publicitate etc. Iar cât despre acele calendare de buzunar unde rânjesc cretini precum Băsescu sau Boc sau chiar ei înşişi în persoană, bine că ştiu să-şi facă publicitate, dar ca să întrebe de condiţiile în care ne ducem viaţa, îi doare la bască. Nici unul nu întreabă dacă vrem ceva, dacă suntem mulţumiţi de viaţa asta mizeră de român cu etichetă de austeritate.
    Idiotul de Băsescu a ieşit aseară pe post şi mânca (virgulă) castane că o s-o ducem la fel. Deci, efectiv ne-a rânjit în faţă. Cretinul! Îi doresc o viaţă la fel de "bună" cum o au cei mai mulţi dintre români: SĂRACĂ!

    Aşa că, Facebook-ul este mic copil pe lângă alţii. Mai bine că nu mi-am făcut cont acolo niciodată. Un site de tot râsul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut rory, fara comentari ai perfecta dreptate, de acord cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da Laurentiu, este o solutie si Google+

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc