2017

cu reduceri

WINDOWS 8 - lansare în versiune beta

 Windows 8Microsoft lansează astăzi noul sistem de operare Windows 8. Vorbim de un sistem de operare utilizabil atât pe tablete şi telefoane inteligente, cât şi pe laptopuri şi PC-uri.

Windows 8 va fi oferit astăzi consumatorilor, în versiune Beta, AICI. Diferenţele faţă de Windows 7 pot fi observate atât la capitolul design, cât şi la funcţionalitate.

Astfel, pagina principală este foarte aerisită. S-a renunţat la legendarul buton Start, un simbol al Windows. Acum, sunt afişate ora şi data, notificările de mailuri, reţeaua folosită şi nivelul bateriei, scrie hit.ro.

Marea noutate este interfaţa Metro. Cu un aspect de aduce aminte de Windows Phone 7, interfaţa Metro e divizată în pictograme numite „Live Titles”, scrie connect.ro. Acestea prezintă date de la serviciile de e-mail, reţele de socializare, mesagerie instantă şi alte surse informaţionale. Interfaţa facilitează navigarea prin opţiunile sistemului şi e concepută în primul rând pentru tablete, dar funcţionează la fel de bine şi cu perifericele unui PC.

Windows 8 se deschide în 8 secunde

Meniul de start este înlocuit de Start Page. Totul arată cam ca la sistemele de operare ale telefoanelor mobile, cu aplicaţiile grupate în ferestre pătrate sau dreptunghice.

Start Page

Programul se deschide mult mai rapid faţă de Windows XP, de exemplu. Reprezentanţii Windows 8 spun că 8 secunde sunt de ajuns.
Sistemul de operare Windows 8 are un antivirus integrat.


Windows 8: Reset and Refresh

Windows 8: Reset and Refresh
Funcţia Reset din Windows 8 oferă reinstalarea sistemului de operare ştergând toate datele personale, aplicaţiile şi setările sistemului de operare anterior. Este, de fapt un „clean install” automatizat al sistemului de operare.

Funcţia Refresh este, de fapt, funcţia mult aşteptată de restaurare a sistemului de operare Windows la parametrii iniţiali, scrie blog.weebo.ro. Aceasta păstrează toate setările şi datele utilizatorului, precum şi aplicaţiile Metro instalate în Windows 8 dar reinstalează totodată sistemul de operare.

Atenţie totuşi! Windows 8 Refresh nu salvează şi aplicaţiile care nu se găsesc în Windows Store (în principiu cele non-Metro) ceea ce înseamnă că nu s-a găsit o soluţie pentru aplicaţiile actuale şi că, cel mai probabil, nici nu se caută aşa ceva, soluţia rămânând backup-urile regulate.

DESCARCĂ DE AICI noul sistem de operare

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc