2017

cu reduceri

Cateva trucuri Google Chrome pe care trebuie sa le stiti

google chromeBrowserul Chrome de la Google a fost lansat pe piata in 2008 pentru a intra in competitie cu Internet Explorer de la Microsoft, cu Firefox de la Mozilla si cu Safari de la Apple.

Chrome-ul foloseste un design simplu. Afisajul este spatios si ordonat in comparatie cu alte browsere. Cu toate astea, Google Chrome este un motor de cautare bogat in caracteristici. Daca te hotorasti sa treci la Chrome sau ai trecut deja, noi iti aratam cateva trucuri pentru a-ti imbunatatii experienta cautarii.

1. Scurtaturi de tastatura

Chrome ofera utilizatorilor sai o multime de scurtaturi de tastatura. Acestea iti dau voie sa ai un acces mai usor la caracteristicile Chrome, cum ar fi, de exemplu, deschiderea unei noi ferestre.

2. Cateva scurtaturi comune:

Ctrl+N = deschide o noua fereastra
Ctrl+T = deschide un nou tab
Ctrl+Shift+N = deschide o noua fereastra de cautare incognito
Ctrl+Shift+T = deschide ultimul tab inchis
Alt+F = deschide meniul de unelte al Google Chrome
Ctrl si „+" sau „–„ este pentru zoom in sau zoom out pe pagina de internet.

3. Cauta incognito

Cautarea incognito de la Google Chrome este similara cu "cautarea privata" de la celelalte browsere. Site-urile vizionate in timpul unei cautari private nu sunt stocate in memoria istoriei tale de cautari. Cookie-urile nu sunt, de asemenea, stocate pe computer. Cautarea invizibila este perfecta daca vrei ca ceilalti sa nu afle pe ce site-uri ai intrat, fara sa fii nevoit sa stergi toata istoria cautarilor. Cu toate astea, cautarea privata nu te protejeaza impotriva virusilor sau a softurilor care iti urmaresc cautarile pentru a-ti trimite reclame si ale lucruri enervante.

4. Incearca tematicile personalizate

Daca ti se pare ca tematica argintie a lui Google Chrome este prictisitoare, atunci poti adauga teme personalizate pentru a-ti imbunatatii experienta cautarilor. Google lucreaza cu multi dezvoltatori care, de-a lungul timpului, au tot adaugat teme interesante pe Chrome. Daca vrei sa alegi una tot ce trebuie sa faci este sa mergi la meniul "Tools", selecteaza "Options", iar apoi alege "Personal Stuff" si "Get Themes" pentru a putea cauta prin galerie. Selecteaza tematica dorita si apasa "Applay Theme".



Licenta antivirus Bidfinder 2012

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc