2017

cu reduceri

Programe antivirus gratuite în care poţi avea încredere

Poate oare un antivirus gratuit sa iti protejeze calculatorul? poate da sau nu depinde! Afla care sunt cele mai bune programe de securitate gratuite.

Avast Free Antivirus

Antivirusul gratuit de la Avast a iesit pe locul doi in testul din acest an. Avast Free Antivirus 7 a excelat in protejarea impotriva virusilor, are o interfata versatila si o detectie precisa a daunatorilor.

Din pacate, sistemul de blocare a virusilor a fost cel mai slab dintre cele testate: A prins doar 78,6% din virusi – nu este o performanta, dar este totusi peste medie. Avast s-a descurcat mult mai bine la blocarea daunatorilor cunoscuti, detectand 99,1% din virusi. Pachetul curata sistemul intr-un mod eficient. A detectat toti virusii de pe PC si a dezactivat 93% dintre el.

Timpul de scanare a fost relativ scurt, doar 1 minut si 34 de secunde.

Avira Free Antivirus 2012

Antivirusul de la Avira este rapid si nu te va speria cu averismente despre atacuri. Dar, din pacate, este cel mai prost din aceasta lista atunci cand vine vorba de detectarea amenintarilor, iar interfata sa este mult prea complicata.

In timpul testelor, Avira a blocat doar 70,4% din virusii noi. Desi a gasit toate fisierele infectate, a reusit sa dezactiveze doar 80% dintre amenintaro, sub limita asteptata.

Interfata nu este cea mai stralucita, fiind prea tehnica in anumite puncte. De asemenea, Avira prezinta uneori si reclame.

Cu toate astea, Avira nu s-a descurcat rau peste tot. A detectat 99,7% dintre virusii cunoscuti. Timpul de scanare a fost cel mai rapid dintre toate: doar 1 minut si 31 de secunde.

Panda Cloud Antivirus

Daca esti de parere ca instalarea softului de antivirus ar trebui sa fie ceva extrem de simplu, atunci Panda Cloud Antivirus 1,5 este sistemul de securitate pentru tine. Panda opreste amenintarile destul de eficient si are o interfata extrem de simplu de utilizat.

In timpul testelor, Panda a blocat 85,7% din virusii noi, la fel ca si AVG. Dar atunci cand vorbim de virusii deja cunoscuti, Panda intrece AVG-ul si poate detecta 99,94% dintre virusi.

Din pacate, Panda nu a facut o treaba excelenta in curatarea infectiilor. A detectat toate sistemele infectate, dar a curatat doar 87% dintre ele.

Programul nu a functionat deloc rapid in timpul testului, a incetinit copierea fisierelor, iar timpul de scanare a fost printre cele mai lungi: 6 minute si 10 secunde.

AVG Anti-Virus – editia gratuita

Pe primul loc in lista celor mai bune sisteme de protectie gratuite se afla editia gratuita din 2012 al AVG Anti-Virus, care a facut fata cu brio la toate testele.

In testele de detectare, AVG a reusit sa blocheze 85,7% din virusi. AVG am fost pe primul loc si la capitolul dezactivarii virusilor. Pe PC-ul pe care ativirusul a fost testat a reusit so dezactiveze absolut toti virusii existenti in software.

O alta caracteristica pozitiva a AVG este ca scaneaza PC-ul relativ repede. De exemplu, in testul respectiv, AVG-ului i-a luat 1 minut si 35 de secunde pentru a scana 4,5 GB de date

In concluzie, daca te intereseaza un antivirus solid pentru PC-ul tau, nu e nevoie sa cauti mai departe de AVG.

Poate te intereseaza! vezi aici despre ce este vorba!

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc