2017

cu reduceri

Ai un telefon cu Android mare atentie la noul virus

MALWARE SI ANDROIDAndroid-ul e in top ca fiind extrem de vulnerabil, cand vine vorba de securitate, iar in aceste zile a mai aparut un tip de probleme. Problema vine de la site-urile "rau voitoare" care, cu acordul sau fara acordul utilizatorului, ajung sa instaleze aplicatii si scripturi care ajung sa incetineasca sistemele utilizatorului.

In aceste aceste zile, un malware cu numele de "Not compatible" a fost sesizat de Lookout Security si confirmat apoi de Symantec. Not compatible vizeaza exclusiv dispozitivele cu Android si se mascheaza ca un update de securitate pentru utilizator in momentul in care accesati anumite site-uri infectate.

Retineti un lucru: un update pe care nu l-ai cerut sau nu stii de unde vine nu trebuie acceptat, indiferent daca apare pe smartphone, tableta sau pe computerul de la birou.

Din fericire, problemele de securitate pe Android nu sunt extrem de raspandite momentan, dar cel mai probabil nu va mai dura mult.

PS. Partea buna e ca momentan malware-ul nu este extrem de bine lucrat si inca necesita acordul utilizatorului pentru a fi instalat pe dispozitive.

Deci mare ATENTIE ! uita sa lasi un comentariu daca mai sti, si despre alte infectii aparute. Asa ne putem feri de ele.


Clickshop.ro

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc