2017

cu reduceri

Licenta Antivirus BitDefender Plus 2012

Cel mai buna antivirus 2012 cu licenta 2 ani, pentru 3 calculatoare, sisteme de operare Windows XP. Antivirus BitDefender Total Security 2012 Retail , 3 Useri , 2 Ani.

Bitdefender se bazează pe un sistem de detecție bazat pe tehnologii comportamentale, studiate in mediu virtualizat, și pe servicii de tip cloud, pentru a opri amenințarile informatice in timp real.

Scutul antivirus evită scanarea repetată a fişierelor curate, astfel încât calculatorul rulează la viteza maximă.

Dupa download, odată instalat, BitDefender Plus 2012 protejează calculatorul fără să pună întrebări și fără sa necesite configurări suplimentare.

DACA ESTI INTERESAT DE CUMPARAREA UNEI LICENTE CLIK IMAGINE

2 comentarios:

  1. ma poti ajuta cu ceva urgent daca esti la pc sau ceva ca am facut un alt blog dar am nevoie sa fac o lista pe una din paginile blogului cumva ca sa pun muzica pt download si sa fie una sub alta si sa para ca e lista asa cum gasesti pe siteuri de muzica sa in dreapta sa pun si genu ca mel sunt deja ublodate pe net dar vreau ajutorul tau poate ca sal fac bine sa apara...cred ca ai inteles tu... ms mult

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Stefan,pentru aliniere unul sub celalalt dupa fiecare link adaugi <br> si contiui cu umatorul link s.a.m.d. in legatura cu un buton de download ai nevoie de un script, mai cauta pe net sunt multe,eu de moment nu am nimic postat pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc