2017

cu reduceri

Cauti electrocasnice de calitate si pret mic?

electrocasniceMelarox.ro, iti ofera posibilitatea de a-ti alege un produs/produse la cel mai mic pret si de cea mai buna calitate. Sunte-ti invitat sa alegeti dintre sutele de produse oferite de noi, printre altele:
Electrocasnice mari: hote telescopice,> frigidere, aragaze, vitrine frigorifice.
Eelctrocasnice mici, Electronice - IT, Home Confort, Sanitare si multe alte produse.

Online cu Cardul - Visa, Visa Electron, MasterCard
Plată ramburs - În momentul în care primiți produsul.

Livrarea produselor se face în toată țara prin firmele de curierat.
Costul expediției este de 15 lei pe primul kg plus 0,75 lei pentru fiecare kg suplimentar plus TVA indiferent de valoarea comenzii.

Livrarea se face în termen de:
24-48h pentru produsele cu status: In Stoc

2 comentarios:

  1. Salut din nou,Constantin din nou am navigat pe net pt mai multe trucuri in blogspot ca sa pun in aplicare pe blogul meu dar de aceasta data am gasit acest gen de fisiere ( postari care poti sa le accesezi daca ai o parola ) da clik aici sa vazi despre ce voresc http://lorrena.wordpress.com/2009/04/28/imi-aduc-aminte/ ai vro ideie cum s-ar chema/numi acest gen de efect ?
    ca as vrea si eu sa fac un log nou in care sa folosesc efectul acesta dar cand intra pe blog sa poata viziona dupa ce adauga parola pe care vad eu cum fac sa o pot transmite in fine ai inteles despre ce vorbesc deci ma poti ajuta? Multumesc mult !
    Continua tot asa

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Stefan, exact nu stiu cum se cheama acel efect, dar iti d-au un sfat nu il folosi, daca vrei sa mai ai ceva vizitatori pe blogul tau.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc