2017

cu reduceri

Cauti invitatii pentru Botez sau Nunta ieftin?



Daca peste ceva timp te pregatesti de nunta sau botez si esti in cautarea unor invitatii originale la cel mai mic pret, asigura-te ca le vei avea la timp.

Oferta noastra este diversa si pentru toate gusturile, iata cateva dintre ele:

INVITATI DE NUNTA
- Invitatie pentru nunta confectionata din carton cu model in relief.
- Invitatie confectionata din carton subtire sidefat. Se pliaza in trei pe orizontala.
- Invitatia este realizata din carton lucios si se pliaza in forma de (Z).
- Invitatie de nunta moderna, confectionata din carton sidefat la care se ataseaza o foaie de calc cu model floral, ce formeaza astfel un buzunar in care se introduce un carton mat destinat textului.
... Pentru a vedea toate modelele din categorie Invitatii de Nunta, FA O VIZITA PE SITE

INVITATII DE BOTEZ
- Invitatie confectionata din carton subtire, se ruleaza. Are cutie in forma hexagonala.
- Invitatie 3D care reprezinta un copil in patut. De acesta se atasaza un carton destinat textului.
- Invitatie confectionata dintr-un carton care se pliaza, sub forma de ursulet, si un carton destinat textului, care nu se pliaza si se aseaza in bratele ursuletului.
- Invitatie confectionata dintr-un carton cu motive teatrale. Pe partea dreapta a acestuia se prinde un carton destinat textului, iar pe stanga, sub "Scena" se poate pune poza copilului.

De asemenea va oferim:
Meniuri ( Meniu din carton sidefat auriu indoit pe orizontala (diferite modele). Pe fata este scris si conturat cu auriu MENU.In interiorul meniului se scrie meniul stabilit de miri ).

Plicuri de bani ( Plic de bani din carton crem sidefat cu model auriu (diferite modele). Se indoaie pe vertical astfel incat in interior pot fi puse bancnote. Se poate folosi atat ca si plic de bani cat si card de masa.La mijlocul plicului in partea de sus se scrie prenumele mirilor, mai jos se scrie un text de bun venit si multumiri de participare sub care se scrie numele familei...).

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc