2017

cu reduceri

Antivirus ESET NOD32

ESET NOD32 Antivirus V6, 1 an, 1 utilizator

Va pastreaza siguranta in fata amenintarilor din Internet
Incorporand nucleul tehnologic NOD32 testat in timp, solutia elimina toate tipurile de amenintari. Scanarea bazata pe Cloud ofera un nivel ridicat de protectie, marind viteza efectiva de scanare si asigurandu-se ca sistemul dumneavoastra ruleaza la potential maxim.

Bucurati-va de intreaga putere a computerului
Lasand mai multa putere de calcul la indemana programelor pe care le utilizati frecvent, ESET va permite sa va jucati sau sa lucrati fara intreruperi. Puteti ramane conectat online, pe bateria laptopului, mai mult timp datorita modului de salvare a energiei si puteti sa va bucurati de jocuri fara sa mai fiti deranjat de mesaje pop-up.

Instaleaza si Uita de Griji sau Configureaza Avansat
Oferind inca de la prima instalare automata o protectie de top, solutia va permite sa adresati incidentele de securitate chiar din primul ecran. Gasiti rapid configuratia de care aveti nevoie si personalizati avansat profilul propriu cu mai mult de 150 optiuni disponibile.

 ESET Unilicense
Sistemul de licenta unica Unilicense va permite sa protejati, fara nici un cost suplimentar, multiple sisteme de operare instalate pe un singur calculator: Windows, Linux si Mac.

Premii castigate si certificari:
Virus Buletin - ESET NOD32 Antivirus detine recordul mondial pentru numarul de distinctii Virus Bulletin VB100, fara sa rateze vreodata un virus sau un vierme „In the Wild”, de la inceperea efectuarii acestor teste in 1998. Virus Bulletin este o autoritate de testare independenta din Marea Britanie.

AV-Comparatives - Potrivit raportului din 2012 intocmit de catre AV-Comparatives in 2012, ESET Smart Security 5 a fost distins "Top Rated Product 2012" (ESET NOD32 Antivirus utilizeaza acelasi motor de scanare care este utilizat si de versiunea ESET Smart Security).
Pentru mai multe informatii clik pe imaginea de mai jos

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc