2017

cu reduceri

Kaspersky Anti-Virus 2013

Kaspersky Anti-Virus 2013 - protectie, performanta, incredere

In contextul in care 125000 de noi programe periculoase apar in fiecare zi - protectia antivirus a devenit o necesitate... nu un lux. PC-ul tau are nevoie de protectie antivirus eficienta... iar tu meriti o solutie de securitate usor de administrat.

Monitorizare sistem
Chiar si in cazul in care un program periculos reuseste sa patrunda in PC-ul tau, modulul unic Kaspersky - Monitorizare sistem - va detecta comportamentele periculoase si iti va permite sa anulezi actiunile programelor suspecte sau sa restaurezi sistemul la starea initiala.

Protectie anti-phishing imbunatatita - Imbunatatit
Un nou motor anti-phishing imbunatateste protectia impotriva tentativelor de frauda online si a incercarilor de accesare a informatiilor tale personale.

Prevenire automata a vulnerabilitatilor - Nou
Chiar daca sistemul de operare al PC-ului tau si aplicatiile instalate pe acesta nu au fost actualizate, Kaspersky Anti-Virus 2013 poate preveni exploatarea vulnerabilitatilor prin:
- controlul lansarii fisierelor executabile din aplicatiile cu vulnerabilitati
- analiza comportamentului fisierelor executabile pentru detectarea asemanarilor cu programe periculoase
- restrictionare a actiunilor permise aplicatiilor cu vulnerabilitati.

 Impact minim asupra performantei PC-ului pentru mai multe scenarii de utilizare - Imbunatatit
Kaspersky Anti-Virus 2013 este optimizat pentru a nu avea un impact semnificativ asupra activitatii in retea, instalarii programelor, deschiderii browserelor sau aplicatiilor. Mai mult decat atat, modulul Jocuri asigura o experienta neintrerupta - in timp ce iti ofera protectie.

Baze de date antivirus optimizate - Imbunatatit
Beneficiind de informatii antivirus furnizate de cloud, am redus semnificativ dimensiunea bazei de date antivirus stocate pe PC-ul tau - astfel, se imbunatateste performanta si se reduce timpul alocat instalarii si actualizarilor.

Consum redus al bateriei - Nou
Atunci cand este instalat pe un laptop care functioneaza pe baza resurselor bateriei, Kaspersky Anti-Virus 2013 reduce automat utilizarea acestora - pentru a ajuta la cresterea timpului de utilizare inainte de reincarcare.

Interfata intuitiva - Imbunatatit
Fereastra principala a produsului este optimizata pentru a ajuta la cresterea performantei si pentru un acces rapid la cele mai utilizate module - inclusiv lansarea de scanari si rezolvarea problemelor.

Tastatura virtuala
Tastatura virtuala iti permite sa introduci, prin intermediul mouse-ului, informatiile tale bancare in formularele online - astfel, datele tale personale nu pot fi interceptate de keyloggere, hackeri, si sunt protejate impotriva furtului de identitate.

 Compatibil cu Windows 8... furnizeaza un nivel suplimentar de securitate
Pentru a fi complet compatibil cu Windows 8, Kaspersky Internet Security 2013 include caracteristici care furnizeaza o protectie eficienta:

Kaspersky Now este o aplicatie care a fost dezvoltata pentru a fi compatibila cu noua interfata Microsoft - pentru a afisa statusul protectiei PC-ului tau si a activa rapid caracteristici esentiale de securitate. Pentru alte aplicatii care sunt compatibile cu noua interfata Microsoft, tehnologiile Kaspersky scaneaza aplicatiile pentru identificarea virusilor - iar aplicatiile infectate sunt eliminate si inlocuite cu aplicatii sigure.

Integrare cu tehnologia Early-Launch Anti-Malware (ELAM) - pentru a furniza protectie chiar inainte ca PC-ul tau sa buteze.

Cerinte minime de sistem - Procesor (MHz): 800 Memorie RAM (MB): 512 Sistem de operare: Microsoft Windows XP (SP2 sau mai recent)

Pentru mai multe informatii clik aici ...

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc