2017

cu reduceri

Electronicele astazi - cateva sfaturi pentru siguranta noastra

In fiecare zi, oamenii de pretutindeni folosesc o varietate de produse electronice. Fiindca aceste aparate electrice sunt atat de des intalnite in locuintele moderne, e usor sa uitam ca exista anumite riscuri si pericole ce vin odata cu utilizarea lor. Sa ne asiguram asadar ca toata lumea cunoaste aceste principii de operare in deplina siguranta, pentru a preveni expunerea la diverse pericole sau riscuri de accidentare. Iar pentru o serie de articole electronice ce sa corespunda normele actuale de siguranta, alege intotdeauna magazinele de incredere. Vezi aici electronice de marca, in Cluj Napoca.



Produsele electronice din casa noastra sunt o parte integranta a oricarui camin; de la un simplu ceas pana la cuptorul cu microunde. Exista asadar cateva sfaturi de care putem tine cont, pentru un plus de securitate:
- scoateti din priza orice aparatura si asezati cablurile deoparte, intr-un loc la care copiii mici sau animalele de casa sa nu aiba acces; de asemenea fiti atenti la alti factori ce pot sa afecteze cablul respectiv.
- aparatura care genereaza caldura (televizoare, monitoare de calculator etc) ar trebui sa primeasca un plus de centimetri, in jur, pentru a permite o buna circulare a aerului si o racire corecta. Nu indesati haine, jucarii sau alte obiecte deasupra aparaturii calde.
- respectati intotdeauna indicatiile producatorilor si nu incercati sa aduceti lucrari de reparatie sau imbunatatire, neautorizate
- pastrati toate produsele electronice departe de surse de apa ca si : chiuvete, cazi de baie, piscine etc
- nu folositi aparatura electrica cu mainile ude sau in timp ce sunteti in apa.
- pastrati hainele, draperiile, jucariile si alte materiale ce pot sa se aprinda departe de radiatoare, incalzitoare, aeroterme sau alte surse de caldura
- verificati in mod regulat cablurile electrice pentru crapaturi, fisuri; incercati sa faceti acest lucru inainte de orice utilizare

Stiind aceste lucruri, atat noi cat si cei din familia noastra, vom reusi sa evitam orice accidentare sau deteriorare. Pentru a ne reinnoi aparatura electronica folosita, putem sa apelam oricand la ofertele de aici.

Selgros Cluj Napoca
Produse alimentare si nealimentare
Calea Someseni nr.8 Cluj Napoca,400388 , RO
Tel: 0264 503 000
Fax 0264 503 199

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc