2017

cu reduceri

Avantajele si dezavantajele inchirierii unui automobil de lux

Inchirierea unei masini luxoase are atat avantaje cat si dezavantaje. Pe de o parte ai sansa sa conduci cu stil, pe de alta parte acest stil vine la un pret crescut.

Avantaje

Masinile de lux sunt printre cele mai bune masini din lume. Sa conduci o astfel de masina este un privilegiu de care nu ai parte in fiecare zi. Inchirierea unui model de lux iti ofera aceasta onoare. Aceste modele au cateva avantaje in plus fata de masinile normale. Au performante crescute si ofera calatorii foarte placute. De obicei au si cele mai bune si mai noi caracteristici pentru siguranta precum avertizari pentru intervalul de plecare, detectoare de somn, camere si control electronic al stabilitatii. Un alt avantaj este acela ca majoritatea firmelor din domeniu ofera servicii de inchirieri auto la preturi mici pentru modelele respective.

Dezavantaje

Desigur, aceste modele presupun si cateva aspecte negative. In primul rand, sunt mai scumpe decat masinile normale. Iar datorita tuturor butoanelor din interiorul masinii, condusul acestora se poate dovedi dificil. Multe persoane prefera sa nu se aventureze in necunoscut atunci cand vine vorba despre automobile si s-ar putea simti inconfortabil incercand sa se obisnuiasca cu o masina care se invata greu. In plus, companiile de inchirieri auto cer asigurare, care este mult mai scumpa la aceste modele decat la cele normale.

Atunci cand vine vorba de serviciile inchirieri masini aeroport , unele persoane pot risca foarte mult daca nu fac asigurare. Pentru a conduce aveti nevoie de aceasta. Nu numai pentru ca asa este legal, dar chiar daca sunteti un sofer grijuliu sau nu, exista intotdeauna sansa ca lucrurile sa nu mearga atat de bine pe drum. Cel mai nepotrivit moment ca ceva rau sa se intample este acela in care sunteti la volanul unei masini de lux inchiriate. Asigurarea este necesara in caz de pagube, furt sau pierderea documentelor sau a altor accesorii ale masinii.

Familiarizati-va cu toate optiunile asigurarii inainte de a merge la compania de inchireri. Daca detineti deja o asigurare auto, contactati-va agentul si aflati daca acopera si vehiculul inchiriat. Multe companii financiare ofera acoperire gratuita sau la pret redus daca achitati cu un card de credit emis de catre acestea. Altele ofera discount pentru asigurarea auto fie ca le sunteti client sau nu. In orice caz, aceste optiuni se pot dovedi mai ieftine decat achizitionarea unei asigurari direct de la firma de inchirieri.

1 comentarios:

  1. In general persoanele care au foarte multi bani opteaza pentru servciile firmelor de inchirieri auto care ofera modele de lux.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc