2017

cu reduceri

Ce fusta port in 2016?

Avand in vedere ca incet dar sigur vremea da semne de incalzire, intrebarea din titlul acestui articol cred ca se regaseste pe buzele multor femei. Daca tinem cont de faptul ca moda se schimba de la un an la altul, sau chiar si mai repede, aceasta intrebare este foarte buna. Pentru ca doar specialistii din domeniu pot raspunde la aceasta intrebare, creatorii de moda ne ofera urmatorul raspuns:
  • Atunci cand vine vorba despre fuste, una din preferatele femeilor este fusta midi. Spre bucuria lor, acest tip de fusta va fi la moda si in acest an, si probabil si in anii viitori. Chiar daca este un obiect versatil, designerii vestimentari recomanda femeilor mai grase si celor mai mici de statura sa evite achizitionarea acestui tip de haina.
  • Asa cum probabil deja ati ghicit, din aceasta prezentare nu putea sa lipseasca fusta mini. Acest obiect vestimentar este destinat femeilor mai indraznete, care doresc sa atraga atentia asupra lor si care doresc sa arate partea senzuala a unei femei. Daca ti-am captat atentia si doresti sa vezi mai multe modele de rochii pe answear.ro gasesti cele mai bune oferte.
  • In acest an se poarta croiala asimetrica, iar fustele nu puteau fi ocolite de aceasta tendinta. Astfel, fustele cu poale asimetrice vor fi la mare cautare de catre reprezentantele sexului frumos. Daca nu ai acest obiect vestimentar in garderoba ta, si doresti achizitionarea acestei haine pe answear.ro vei gasi cele mai bune oferte.
  • O parte a femeilor doresc sa iasa in evidenta si sa fie apreciate pentru modul in care acestea arata. De aceste lucruri au tinut cont si designerii vestimentari in momentul in care, au inclus in moda anului 2016, fustele decorate cu fundite, bibelouri, volane sau alte accesorii, care au menirea de a scoate in evidenta persoana care le poarta.
Tu ce fusta porti anul acesta?

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc