2017

cu reduceri

Ultima versiune a celui mai bun player AIMP 4.1

Avem posibilitatea sa instalam in sistemul nostu operativ, Windows 10 PRO, Windous 8.1, 8 sau 7, ultima versiune a player AIMP 4.1. Acest software vine insotit dor de 2 interfate minimaliste, pentru al modifica dupa gustul nostru va trebui sa instalam cateva teme sau "skin".

Pentru a descarca software,  clik pe urmatorul link AIMP 4.1, asteapta 5 secunde si clik pe (sari peste publicitate) imediat vei fi redirectionat la pagina, aici, alege prima optiune din Download from: care este AIMP.RU,


clik si programul incepe sa se descarge.

Mare atentie unde se instaleaza programul, de regula vei gasi fisierul asa: Mi PC -> Disc local C -> Programe si aici gasesti fisierul AIMP 4, de doua ori clik pe el si se deschide, cauta SKIN si inca o data, de doua ori clik se deschide zona de interfate sau teme, tine minte aici vei adauga prin LIPIER  urmatorele teme pe care le gasesti intr-um fisier RAR mai jos.

Clik si descarca un fisier cu 20 teme AIMP 4.1 Download  Descomprima fisietul, copiaza teme si adaugale en"Skin" asa cum am explicat mai sus. BAFTA.


0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc