2017

cu reduceri

Senzor de miscare Mio R14

Senzorul de miscare R14: un mic senzor de miscare, elegant si discret, pentru monitorizarea locuintei dvs. Ori de cate ori se inregistreaza o miscare in raza de acoperire a senzorului (3 metri), veti primi imediat o alerta pe telefon prin intermediul aplicatiei MioSMART.

Montarea in locuinta dvs. a unor senzori pentru usa si fereastra sau a unor senzori de miscare va poate aduce linistea sufleteasca mult dorita, mai ales daca acestia vin in completarea monitorizarii oferite de camerele video pentru locuinta. Simpla lor prezenta va va aduce un sentiment de relaxare, deoarece veti sti ca locuinta dvs. si cei dragi sunt in siguranta. Cunoscand aceste lucruri, veti putea sa va canalizati atentia asupra vietii dvs., fara a va face griji in legatura cu situatia de acasa.

Cum functioneaza? Cu ajutorul aplicatiei MioSMART, senzorul R14 poate fi conectat cu usurinta la Hub G10 MioSMART; acest dispozitiv elegant este „punctul central” intre senzori si routerul din locuinta dvs. Conectati senzorul la hub prin semnal RF de 2,4 GHz, conectati hubul la aplicatia MioSMART prin functia de conectare si puteti incepe monitorizarea locuintei dvs.

Cu 3 baterii AAA standard (usor de inlocuit), senzorul R14 are o durata de functionare a bateriei de pana la 1 an si ofera o notificare inteligenta de baterie descarcata, astfel incat veti sti cand trebuie sa inlocuiti bateriile.

Toate solutiile MioSMART sunt usor de controlat doar cu o singura aplicatie. Nu va trebui sa comutati intre aplicatii pentru a trece de la senzorul de miscare la VixCam. Iar in eventualitatea in care achizitionati solutii MioSMART suplimentare, acestea vor fi intotdeauna controlate doar prin aceasta aplicatie, pentru confortul dvs.

Aplicatia poate fi folosita de pana la patru utilizatori; de aceea, daca v-ati pierdut telefonul, puteti avea acces prin dispozitivul unuia dintre ceilalti trei utilizatori, lucru care va ofera sentimentul linistitor al accesibilitatii partajate. In plus, aplicatia MioSMART are o functie pentru grup; aceasta va permite sa organizati produsele MioSMART intr-un grup care poate fi gestionat printr-o singura pagina. De exemplu, puteti crea grupuri precum „Acasa” sau „Birou” pentru a efectua o verificare rapida in loc sa selectati un dispozitiv din lista. In acest fel, veti obtine o imagine de ansamblu mai clara, iar metoda se va dovedi practica atunci cand veti avea mai multe solutii MioSMART pentru monitorizarea locurilor vizate de dvs.!
Pentru alte informatii Mio R14

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc