2017

cu reduceri

Piese auto pentru masina ta


Pieseautoradacini, este un site cu 25 de ani de istorie in domeniul auto si mai mult de un milion de clienti, care au achizitionat piese auto noi sau aftermarket. Povestea nu se opreste aici. Raman dedicati conceptului "clienti pe viata" si vom continua sa se concentreze toate eforturile pentru ca actualii si viitorii clienti sa fie multumiti de serviciile lor.

Astfel, Radacini furnizeaza piese de schimb pentru o gama larga de vehicule pe care le comercializeaza: Citroen, Chevrolet, Daewoo, Opel, Mazda, Subaru, Suzuki, dar si pentru alte marci.

Sistemul online de care beneficiem in momentul de fata si pe care vi-l punem la dispozitie,va permite ca la orice ora sa puteti identifica, analiza si vizualiza in timp util piesele cautate, destinate autoturismului dumneavoastra, devenind astfel cea mai eficienta optiune pentru client.

Radacini este o societate infiintata in anul 1991, care a devenit in scurt timp unul dintre cei mai puternici importatori si distribuitori de piese auto din tara, atat pentru sustinerea activitatii propriei divizii de service, cat si pentru vanzarea catre alti parteneri.

Daca esti in cautarea unei piese auto cik aici: Piese Auto Radacini

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc