2017

cu reduceri

Softul medical online InteroCloud Practice Management

Softul medical online InteroCloud Practice Management poate fi adaptat orcarei tip de activitate medicala, fie ca este vorba despre o clinica de medicina generala, un cabinet psihologic, cabinet stomatologic sau chiar si o clinica sau un spital cu multiple specializari. InteroCloud Practice Management este un soft medical online, accesibil de pe orice dispozitiv. Folosind cele mai avansate tehnologii, certificate SSL si serverele Microsoft Azure, InteroCloud Practice Management reprezinta solutia ideala pentru orice tip de cabinet medical. Testeaza si tu InteroCloud Practice Management GRATUIT!

Softul utilizeaza cele mai rapide si mai fiabile structuri de date si limbaje de programare din industrie, si permite un control mai bun asupra gestionarii activitatilor din clinica medicala. Solutia InteroCloud Practice Management, solutie software medical 100% online, ajuta personalul clinicilor si al spitalelor sa gestioneze in mod eficient fluxul programarilor si datele pacientilor. Softul medical InteroCloud Practice Management include un modul de programari extrem de simplu de folosit, cu functie SMS integrata, check-in si check out pacienti, generare rapoarte si numar nelimitat de utilizatori.

-  ACCESIBIL 100% ONLINE Platforma InteroCloud Practice Management este un produs EHR in Cloud, accesibila online, fara instalare locala.

-  FUNCTIONEAZA PE ORICE DISPOZITIV Platforma InteroCloud Practice Management functioneaza atat pe desktop cat si pe dispozitive mobile.

-  ACTUALIZARI GRATUITE Platforma InteroCloud Practice Management stocheaza datele in mod automat la fiecare cateva ore, in siguranta pe serverele noastre.

Pentru mai multe informatii  clik -> InteroCloud Practice Management

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc