2017

cu reduceri

Estetica dentara la clinica Ivory – servicii de cea mai buna calitate

Daca vrei cele mai bune servicii de estetica dentara si fatete dentare de cea mai buna calitate, te asteptam la clinica stomatologica Ivory cu cele mai bune oferte. Fatetele dentare reprezinta capace subtiri turnate special, care imita aspectul pe care il are dintele si sunt cimentate pe dantura naturala utilizand un adeziv special. Fatetele care acopera suprafata frontala a dintilor sunt foate importante si rolul lor tine in special de domeniul esteticii dentare pentru ca vei obtine un zambet frumos si ordonat si iti acopera dintii care nu au forma corecta, care sunt uzati si care au discromii. Cu ajutorul fatetarii dentare se rezolva problemele cum ar fi dintii foarte spatiati sau dintii ciobiti.

Restaurarea dintilor frontal reprezinta una din cele mai scumpe proceduri din domeniul stomatologic. Explicatiile tin de faptul ca pentru a obtine aspectul natural al dintilor fara sa existe diferente de culori intre dinti, se impune acoperirea dintilor sau imbracarea lor cu coroane atunci cand dintii nu mai au nerv sau cu fatete dentare in cazul in care dintii sunt sanatosi.

De asemenea se folosesc si coroane pe implant in cazul in care sunt dinti lipsa. Aceste trei metode de acoperire trebuie sa utilizeze culori pentru ceramica diferite care vor compensa efectul luminii in momentul in care aceasta patrunde si se reflecta in straturile profunde si translucide ale ceramicii. Arta de combinare a materialelor si obtinerea unor rezultate perfecte este laborioasa si scumpa. A stabili pentru fatetele dentare un pret corect implica o consultatie la un medic specialist experimentat, asa cum sunt cei care isi desfasoara activitatea la Ivory.

Tipuri de fatete dentare aplicate la Ivory 
Fatetele dentare pot sa fie turnate din mai multe tipuri de materiale. In general, medicul stomatolog te va sfatui cu privire la cel mai potrivit material pentru voi.

- Poti opta la Ivory pentru:
- Fatete de portelan
- Fatete de ceramica presata
- Fatede facute din rasini compozite

Fatetele dentare facute din portelan sunt unele dinte cele mai comune. Portelanul are si un lucriu tipic similar cu smaltul dintilor si vei obtine cu ajutorul lor un aspect mai natural. De asemenea, portelanul nu se va pata si nici nu afecteaza sanatatea dintilor.

La Ivory beneficiezi de cel mai bun tratament cu fatete dentare 
In mod uzual, ai nevoie de doua vizite in cabinetul stomatologic pentru a iti fateta dantura. In cazul in care dintii trebuie sa fie pregatiti pentru proceduri de fatetare, la prima vizita dentistul iti ajusteaza cu freza dintii pentru ca fatetele sa se poata aplica perfect. Ulterior, stomatologul ia amprenta danturii. In momentul acesta se va putea face o fatetare provizorie pentru ca dintii sa fie protejati. Amprenta se trimite la laboratoarele dentare unde vor fi turnate fatetele. In timpul primelor vizite medicii stomatologi te ajuta sa iti alegi nuanta pentru fatetele noi.

La cea de a doua vizita sunt fixate fatele si daca este nevoie se fac si ajustarile corespunzatoare. Daca ele se potrivesc avand culoarea dorita medicul le cimenteaza.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc